kolmapäev, 22. detsember 2010

Tpütttütttüttüttüttüt. Unustasin midagi?

Kräunutasin tagaplatsilt ette türkiissinise hiace. Veidi enne kaheksat.
See oli pargitud sinna uute autode rivvi ja väljasaamiseks sain parema taganurgaga üsna teise mingi Aurise esipamperit nillida. Polnud hetkega kättesaadavas seisus see paketikas.
Eelnevalt viskasin pesuhallist sinna jäänud kolm autot välja ja eesmisest selel ühe Corolla millel sisu märg. Selle jätsin uksekõrvale ja puhur sisse. Täna terve päev.. Ära ta kuivas. homme lõpetame sellega. Ette viskasin Eile samas seisus olnud Vana punnsilm Corolla sedaani ja pesuhalli võtsin väljastpoolt tulnud Punnsilmalise Celica millel kundepoolne tagaküljeplekk mõlkis ja esipuskur üsna arhailise moega. Narmendava värvilaotusega. Selle pesin ja Eesmine Corolla valmis saanud tuli Celica ette. Kella üheksaks valmis ka seest. Pesuhallis olid veel K. Auris mis samamoodi välja visatud ja Uus Yaris.
Celica esihalliajastuks võtsin tagantvõetud Türkiishiace pesuhalli sulama, mõnikümmment senti lund.
Üheksast siis tegime kaks uut. Hiace ja Yaris.
Yarise viskasin veidi enne kümmet Showroomi ostjat ootama ja võtmed vastavale automüüjale kellel oligi ostja salongis, Automüüja nimelises kongis mugavas toolis ootel.

Selle järgi võttis T, Hoolduspoolelt tulnud imuronti vajava MUSTA aurise ette. Ma tõin tagant Kolmeukselise harma Aurise, et pesta ja kusta. Müügiautoks see. T. imurondi MUST AURIS NÄGI SEEST väga kole välja, kinninaakunud mustus põrandatel jne. Well.
Kohvipaus 15 m. (kümneaegu)
Tegime oma aurised. Selle pesuajal sain veel ühe MUSTA aurise, kliendiauto, Mille pesin peale harmaa Aurise. Siiski oli selle vahel veel üks PUNANE Auris pesus. Me rendiauto. See viidud sain kliendiauto pessu. Kell oli 11.

Nüüd sai Harmaa Auris ette ja lauale tekkisid müstiliselt kolme auto võtmed. Kõik vahetusse tulnud vanad autod..
Golf, Peugeot 307 ja Yaris.
Viimase võtsin pessu ja peale pesu saime Aurisega ühelepoole. Lõunaks valmis.
Kell 12 lõuna.
Peale lõunat viskas T. Harmaa aurise müüjatele müümiseks ja võtsin Yarise ette. Tööks valmis. Ise sain kliendiauto. Peugeot 307 Pealtpesu.
Selle järgi tuli veel mingi pesu..Igaljuhul olin nillinud another peugeot 307t, et kohe järgmiseks ära pesta. (me vahetusse tulnud auto..)
Okei siiski pesin siis Müüdud kasutatud Yarise, Eesplatsilt lumealt leiduva. Ja viskasin võtmed k.le. kes selle siis ära viis, et sain trügida eelnevale infole ja tegevusele tuginedes eesplatsilt esitlus AURIST KAEVAMA ja tooma pessu. Sinine siis seekord. Või tumehall siiski vist oli. (Sinine on diisel) See oli bensiinimootoriga. Eelnev info, et siin üks sitane esitlusauto, pese ära. ja tegevuseks showroomi salakapi kallal võtmetega flirtimine.) Sellejärgi pühkis K. mu peugeot 307 mõtted sootuks. Taga oli ju veel üks HIACE, harma. Uus auto. Nii oli legendis kirjas. Juba eilsest. Tõin selle ette ja lasin lume maha, pessu ja siis tegime eesoleva Yarisega lõpu. Selle järgi Hiace ette ja kella kahene kovipaus. Enne veel võtsin N. esitlusajoauto pesuhalli sulama. Sinine Corolla siis.
14.15. Paus läbi ja pesin corolla. Tuli Opeliga asiakas. Viisin Corolla ja Pesin Opeli.. Enne veel viskas S.Hiace minema.
Peale Opelipesu sai T. uksekõrvalt sinna ununenud kuivava Corolla võtta. Sellel siis sisu pestud ja natuke koerakarvu ette ära imetud.
Lasi lume maha ja võttis ette töösse.
Mina niikaua siis H. Ajoautot pesema. BMW 525IX Neliveto.
See pestud helitasin end vanaks jääva Golfivõtmetega ja selajal tuli C. Sõitsin mahedal lumeautol oma ajoautoni, et võtta armatuuril choco. Sussutasin lumevankril C. pAketiautoni ja ulatasin Lumme varjunud küljeaknast choko "See on A. choko, anna üle" Selle järgi võtsin 02 VUOSIMALLI farmarigolfi pesuhalli, lasin lume maha ja pessu.. Homme tuleb sellest vahetusautole kohaselt müügiks ettevalmistus. Sisu räpakollidele meeldinuks. Peugeot 307 ja lisandunud Aygo lasime tahaplatsile , prügiurni kõrvale, homset ootama.
Homme on 14nullnullseis. Nädalalõpp.

See oli nüüd see mälutrenn, mäletan küll. :O

Sest ta on joonistatud.

Kunst kuulub rahvale.

esmaspäev, 20. detsember 2010

20 dets. 2010

Hommikul on veidi ebamäärane ennast välja viia, selle järgi sajus autot lumiharjata ja tööle sõita. Sellistel hommikutel katsun ca 10 min. varem välja astuda. Mõtetu on passida ja mõelda, et ses muutuks midagi. Välja ja tööle. Tööruumides on soe. Auto on pargitud saab järele mõelda, et see hommikune kaevlemine oli üsna jama, jama ruumilt, jama teolt.
Päeva saab ära veedetud, lõunaajal nt korra poes käidud ja õhtks üsna roidunud. Siis harvadel kordadel autot kaevata (millegipärast on nii, et päevane lumi ei kata autot just kõige paremini) ja taas korteri ette parkima. Siis on kena taas kohal olla ja mõtlen, et nii peab olema.
Töölesõit kestab ca 8- 15 min. Olenevalt ilmast ja kas sõita maanteel või läbi linna.
Vahemaad on mõlemat pidi 9 km.
Aga nii kuradi hea on sest hommikusest majaesisest eemale saada. Sama tark on õhtul töölt minema hiilida ja taaskord kortermajaette end hiivata. Pimedas tulen, pimedas lähen. Hommikune laiem lumesadu asendus päevaga tasasema sajuga. Hommikul 14 miinust, õhtul 8 miinust..
«Ma ei kannata illusiooni all, et välismaal läheb elu hullult heaks. Vahet pole, kus sa oled – sa ise oled endaga alati kaasas ja just nii, nagu sa ise oled ja elad, selline on ka su elu,» I. Peek
http://naine.postimees.ee/?id=351990

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...