laupäev, 5. veebruar 2011

Fucking Perfect

..on lugu mille kuulsin- nägin youtube vahendusel enne kui raadio end soome lainetele juhtis ja sealt täiesti uue loona käima läks-
Siis video andis eelnevalt informatsiooni ja tänasel kuulmisel oli seetõttu teistlaadi mõte taga.

Eilsest päevast eriti kirjutada ei tahaks aga töö ja kõik see on osa mu tegemistest, et ei saa seetõttu maha vaikida.
Toyotale viisin esitlusVerso tagasi, eelnevalt kiire ettevalmistus sel. Neil siis automaatkastiga esitlusmudel. Hiljem viisin Corolla ja C. ja A. tulid ühes, et võtta vastu kolm autot. Võtmed jagati nägudevahel. Mina sain punase Avensise, A. mingi heleda Avensise ja C. võttis Hybriid Aurise. Uue ja läheb ilmselt esmaspäeval kliendile. Eelnevalt olime tõdenud, et auto võib olla, peaasi, et punane. Kui olime Toyotal ja saime pealtpesuks Punase Yarise. Sellel veel klaasid jääs ja kõrvale istudes sulatasin väljaspoole : ) Silmaaukudest nägi teed. A. lasi oma klaasi alla ja pea aknast välja, müts tuules.
Meikasime mõned paketiautod. Hiace 2007 ja valge vanem Transporter (T4)
Esimesel olid istmed välja võetud, et katta määrdunud ja katkised istmed uute katetega. Niimoodi käib siis meikamine sealpool.
Võtsin ämbritäie vett ja pesuharja, meeldiv salongipesu.
Volkswagen oli seest puhtam, kui suvaline kolm kuud kasutatud sõiduauto. Ei pea vist märkima, et mõneaastased ja enamalt paketiautod on 99% räpased ja mõlkis.
Volkswagen Golf (V) oli vahepealne meik.. ja veel mingi paketikas. VW Transporter (T5)
Kaks põhilist tööandjat siis Volkswagen ja Toyota sealpool.

Täna arvestasin kütusesummasid mis kulub Tööpaika sõiduks.
Sain 20 euri. see siis viie päeva kuluks. Kaks päeva on käidud. Tankisin 20 eurot paaki ja näidujärgi oli sama kogus kolmapäeva õhtul. 8-10 eurot päev- kuluks. Olen võtnud 4-
(see minimaalne ja jääb ka edaspidi nii., arvestus on võetud tavapärasest töökohast alates- mis jääb teepeale- edasi sõites.

Eile sõitsin siis samade näitajatega lumes ja tuules mis siin ja saartel ikka juhtub. Kas mereäärsus loob siis nii erineva pildi lumesajust kerge sulaga? Mujal kui sama teed sõites ja Saaremaal pole taolist näinud. Lagedal on tuul küljelt ja sadanud lumi on kergemad teekonarused jäiseks lihvinud. Seal võib kergelt kaldus suunavöönd pakkuda ootamatusi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...