laupäev, 26. märts 2011




Lähen oma üürikorteri vannituppa ja pesen sätenduse näost. Ajan karvad, saan siledaks. Võtmeküsimus on vaid kuhu matta euro, et sünniks kaks.
Lehmijärvel on avatud uus Tarjoustalo. See on värskelt valminud hoones. Edasidi on selle nurgataguse liiklustihedus kordades teravam. Asupaik siinsamas. Samas kus S- Market ja kus polnud mõned aastad tagasi midagi. Koht lisaks kust osta küpsiseid. Liistnäts on retro.





Hilisem nimetus "nätsupadjakesed" on unustustes kuna liistud polnud vahepeal moes. Siis veel mis?
Käisin maanteel kevadet nuusutamas. Kaljuotsa pääsemiseks autole parkimispaika veel välja sulanud polnud. Sealt edasi ja tagasi. Tee sama nagu viimaselajal Helsinki sõites. Täpsemalt selle esimesed kuus kilomeetrit. Tagasiteel sulas tahavaatepeeglisse tume esimese otsa Audi A4. Audi lisas sirgel kiirust ja möödus, suunda näitamata. Ka mitte seda üht kohustuslikku (no tänks vms.) vilgutust. teepind oli enamasti kuiv. Sekka lumesulamärg ja VÄGA LIBEDAID LÕIKE sulavast jääst teel. Öösel külmetas ja keskpäevaks polnud kogu teepind jõudnud veel suladagi. Temp -2 kanti.. Lisasin kiirust ja eelnevalt täpiks olnud 3 SEERIA BMW jäi müürilillekesena me ette. Kiiruspiirang 50 km/h kah. Tagant lähenes omakorda 3SEERIA BMW. Kolm rahulikult oma trajektooril liikuvat KOLMANDA SEERIA BMW-D Mille vahel Audi süstimas.. Ei paku enam seegi pinget! Itaaliasse ferrariga suhteid looma? Sõnni kaastundlikkus on pinnapealne. Kiire edasiminek tagab edu. Jääral sügavam ja tihti nähtamatu. Võib takerduda kaastundesse. Alpinist vs tuuker. Ülal. Jääs joogipudeli sisu. (Hustler energy)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...