neljapäev, 4. august 2011

Sind huvitab, miks su kallim vahel kummaliselt käitub või kust tulevad tema kohati üllatavad käitumismaneerid? Ehk on asi tema tähtkujus. Loe, kuidas erinevad sodiaagimärgid suhtes olles käituvad.

JÄÄR (21. märts-20. aprill)

Jäärad on ausad ja romantilised partnerid. Nad on väga entusiastlikud ja sa ei pruugi alati nende ootustele ja nõudmistele vastata. Jäär on muidu väga iseseisev, kuid suhtes sõltub ta suuresti oma partnerist. Nad tahavad partneriga iga päev suhelda, olgu siis silmast silma, telefoniteel või füüsilisel tasemel. Nad on eesmärgiga ja keskendunud suhtlejad. Parim sobivus on Jääral Veevalaja, Kaksikute, Lõvi ja Amburiga.

SÕNN (21. aprill-21. mai)

Sõnnid on armuasjades üpris omandihimulised. Nad on hoolivad ja armastavad partnerid, kuid kui sa täielikult nende arvamusega ei nõustu, siis võib sellest juba suur tüli tekkida. Sõnn oskab ka hästi manipuleerida ja talle meeldib olla konrolliv pool. Aga kui Sõnn kord juba armunud on, siis ei anna ta oma partneri suhtes iial alla. Parim sobivus on sõnnil Vähi, Neitsi, Kaljukitse ja Kaladega.

KAKSIKUD (22. mai-21. juuni)

Kaksikud on särava loomuga ja kõike muud kui etteaimatavad. Nad muudavad ka oma partneri elu värvikaks ja seiklusrikkaks, kuid see võib ka raskusi tekitada — nimelt muudavad nad pidevalt meelt. Nendega on raske kohtumist planeerida, sest nad ei pruugi kohale ilmuda, võivad kohtumise järsku lõpetada või ei kavatse kohale ilmuda juba kohtumist kokku leppides. Nende suhtlusstiil on flirtiv ja veenev. Parim sobivus on Jäära, Lõvi, Kaalude ja Veevalajaga.

VÄHK (22. juuni-22. juuli)

Vähid naudivad püsisuhet. Nad sõltuvad palju oma partnerist, alustades seksist ja lõpetades rahaasjadega. Ehkki nad on üpris lahked ja helded, võivad nad mässu tekitada, kui oma tahtmist ei saa. Vähk on alati valmis enda eest välja astuma ja ta laseb ka inimesi üpris kergesti ligi. Parim sobivus on Vähil Sõnni, Lõvi, Skorpioni ja Kaladega.

LÕVI (23. juuli-23. august)

Lõvid on püsivad, seotud ja entusiastlikud. Suhtes on nad alati toetavam pool. Lõvidele meeldib karjäärile keskenduda ja nendele saab alati kindel olla — seni, kuni sa nende lennuteele ette ei astu. Tea, et Lõvi võib sinust ilma jäädes kõvasti haiget saada, kuid tal ei lähe “asenduse” leidmisega kunagi liiga kaua. Lõvi suhtlusstiil on enesekindel ja nõudlik. PArtneriteks sobivad Lõvile kõige paremini Jäär, Kaksikud, Kaalud ja Ambur.

NEITSI (24. august-22. september)

Neitsid on korralikud ja alati etteplaneerijad — nad ei jäta kunagi midagi juhuse hooleks. Nad peavad lubadustest kinni ja ei lase kunagi “viimase hetke sekeldustel” midagi rikkuda. Neitsid on kohtinguks valmis juba tund enne uksest väljumist. Nende suhtlusstiil on viisakas ja tasakaalukas. Parim sobivus on Vähi, Sõnni ja Kaljukitsega.

KAALUD (23. september-22. oktoober)

Kaalud on hoolitsetud välimusega ja nendega on kerge suhelda — küll aga valivad nad hoolega, kellega end avalikkuse ees näidata. Kaalud vajavad pidevaid kiitusi ja komplimente ning kinnitust, kui olulised nad partnerile on. Suhtes on nad helded ja hoolivad. Ära kunagi väldi probleemide üle arutlemist, vaid kõrvalda need nii ruttu kui võimalik. Kaaludega sobivad kõige paremini Kaksikud, Jäär ja Veevalaja.

SKORPION (23. oktoober-21. november)

Skorpionid on hoolivad ja kaitsvad inimesed, kes tahavad alati oma partneri õnne ja heaolu eest seista. Vahel võivad nad olla liiga armukadedad ja omandihimulised. Skorpion võib olla enesekeskne ja tunda, et ta annab endast rohkem ära kui vastu saab — nii võivad nad tihti jätta partnerile mulje, et partner peaks olema õnnelik, et Skorpion temaga üldse koos on. Nad eeldavad partneritl sajaprotsendilist pühendumist — suhe on nende jaoks midagi territoriaalset, mida tuleb kaitsta ja kust teised peavad kaarega eemale hoidma. Skorpioni partneriks sobivad kõige paremini Vähk, Kaljukits ja Kalad.

AMBUR (22. november-22. detsember)

Amburid on säravad ja intensiivsed partnerid, kes on üpris lõõgastunud loomuga, naudivad lustakust, head huumorit ja väikeseid naudinguid elus. Nende positiivne ellusuhtumine ja energia teevad neist head partnerid - sellised, kes leiavad kõiges midagi head ja oskavad ka oma kaaslases parima välja tuua. Küll aga kipuvad nad kergesti pettuma - kui miski tabab neid ootamatult, muutuvad nad lohutamatult kurvaks ja häirituks. Nende särav meel aitab murest õnneks kiiresti üle saada. Ambur sobib hästi Jäära, Lõvi, Amburi, Kaalude ja Veevalajaga.

KALJUKITS (22. detsember-20. jaanuar)

Kaljukitsed suhtuvad seksi väga loominguliselt, ega häbene asjata midagi. Küll aga naudivad nad pigem tõsist ja sügavat suhet kui kiiret üheöösärtsu. Nad hoiavad end tihti tagasi, ega ava end kõigile - Kaljukits ei raiska kunagi aega tema jaoks mõttetute või kasutute inimeste peale. nende suhtlemisviis on nõudlik ja otsekohene. Kaljukitsele sobivad partneriks Kalad, Sõnn või Neitsi.

VEEVALAJA (21. jaanuar-19. veebruar)

Veevalajad on lõbusad, huvitavad ja erutavad inimesed. Südameasjades aga ei kipu nad alati truud ja püsivad olla. Et Veevalajaga pikalt koos olla, pead rahuldama tema veidraid soove ja vajadusi. Nende mõtted rändavad ja meeleolud muutuvad iga päev, nii et valmistu pigem juba varakult endale sisendama, et ta siiski tahab just sinuga aega veeta. Veevalajad on terased, rõõmsameelsed ja avatud. Veevalaja sobib kõige paremini Kaksikute, Amburi või teise Veevalajaga.

KALAD (20. veebruar-20. märts)

Kaladest partnerid on võrgutavad, kirglkud ja nõudlikud - nad pühenduvad oma suhtele ja annavad endast palju, oodates täpselt sama ka oa partnerilt. Kalad armastavad romantikat ja on truud partnerid. Kompromissideks on suhtes Kalaga aga vähe ruumi. Kalad sobivad hästi Sõnni, Vähi, Skorpioni ja Kaljukitsega.

Allikas: stylishandtrendy.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...