pühapäev, 30. oktoober 2011

Kirjutan mõned kiired read olukorrast.
Nimelt tekkis isu söögi järele, lisaks shokolaad. Päeval poes ei käinud, nüüd oli veel viimane võimalus seda teha. Tund sulgemiseni. Panin riidesse, võtsin võtmed ja..majaesised parklakohad kõik kinni ja lisaks mõned peatunud autod, millele polnud kohta. Auto olin majatte pannud, teine seisis eemal parklas, et ei julenud võtta, pole huljem tagasi parkida kuhugile. Ilm selline kena niiske, veidi vihmane. Leidsin makarone, lisaks on veel tomatit ja juustu- teed. Ei hakka minema. Kuidagi palju on sarnaseid poodiminekuid olnud. Nüüd on pime. Öösel keerati kellad. Homme tööl arvatavasti neljakesi. Et siis tuleb pesupoiss ja me kolmekesi ees meigihallis meikamas. Meikke on mingi 10 äkki. JHa nii peaks kõik ära tehtud saama, selline mahukas päev siis, lisaks erinevad tõlgendused asjadest.
Siis mingil väiksel ringil käisin ennem autoga , suurele ei saanud minna. vähe shampust jõin, polnud plaani sõiduks, kuidagi nii see läks. Siis kuskil seal taamal kihutas nike oma autoga linnapoole. Sama auto siis mida reedel viimasena tegime. Linnas on üldse selline veider ja veidi ka kodune seetõttu, et kohtab ikka samu autosid ja inimesi keda töökaudu tead. Muinasjutulinn sessuhtes teist sellist ei ole. Autod kah osake linnapildist.
Tuim, eile ostsin selle..popniittipihdit ja niittikoot kanssas. Sellega lähen plekist paika panema.. Katusele? Nooeeii..
Varsti saab magama minna. väga nüri päev.

Siia kirjutasin veel umbes pool lehekülge, ainult vahepeal oli blogi end välja loginud, et kokkuvõttes ei saagi teada mis omseosas plaanisin ja ka alkoholiteemast üldiselt.
Praegu ei oska vastata kui kaua olen soomes olnud. Tegelikult vist 10 päeva. Nüüd nopid neid päevi nagu sussikomme jõulukuul. Päevi millal saab tööd teha.
Austraalia blogi on päeva aidanud siluda, huvitav elu kuidas neli inimest elatusivad juhutöödest ja majandasid end aasta lõikes.- Tundub parem, kui ametlik miinimumpalgaeest vajalik kohalolek eestis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...