laupäev, 29. oktoober 2011

Märgin olulisemad tööd eilsest.
See minu kirjeldus, et sooory kui keegi ei tunne või ei leia end. Mingi privaatsus peab jääma ju.

Hmm..ikut alustasin varem- eelnenud päevast oli kaks kohe hommikul minevat autot tahaplatsi saanud, ja tööhall oli täis autosid. Et hommikul oleks meeldiv alustada tõin need kaks uuesti tagant ette ja tühjendasin halli kolmest sinna jäänud autost. (Mazda323, Saab9-5, Volkswagen Caddy)
Uued Avensis ja verso- vastavalt kell 10 ja kell 9 minemas.
Versot tagaplatsil käivitades tuli automüüja, et sõidaksin tanklasse, saab koheselt ära tankida. Imestunud, et nii vara kohal. Sõnasin, et täna tuleb ülemus käima ja vaja kohvi keeta siis. Rohkem naljajutud siis, temal oli vaja kiirustada ja talle sobis, et keegi oli tunud hommikul 15 min varem. Minule jällegi sobis mõte, et saan alustada uutega, mis on ilusti ukse vastas olemas, mtitte ei pea töökäigus mööda ilma ringi otsima neid. Hommikune aeg mil kohv end valmistab, sobib minuarust hästi kiireteks tööettevalmistusteks. Saab siis ju veidi peale kaheksat kohvi juua. Ja selle järel alustada tööga. Ma ei vihka oma töööd niipalju, et peaks ettevalmistusi alustama peale kohvijoomist, kui selleks on just paras aeg mil kohv tilgub masinas.  Räägin 5- 10 minutist!

Enamasti teistele seesugune korratus ei sobi, et vahest siis saan oma äranägemise järgi toimetada. i like!
Üheksaks oli tarvis pesta rendiauto. (Corolla) Eelnevalt oli saabunud naabruskonna automüüja, toonud auto + võtmed, et pesta ja vahada. (Hyundai I30)
Selle pesin peale rendiautot. Läks tööhalli edasi ja sain alustade teise uue autoga.
Kella kümneks oli seis siis olukorras, kus kõik eelnev oli tehtud.
Pestud oli ka maja audiitori isiklikus kasutuses olev auto (CR-V)

10.15 peale pausi lõpetasin eelnenud linnamaasturi ja võtsin uksealla toodud naabruskonna autokeskuse müügiauto. Endine esitlusauto, täna siis kirjed maha ja üle vaadata. (Nissan Quashqai)
Kell 11 oli asiaka kord- Aeg kinni pandud. Pesu ja vaha (opel insignia)
Auto läks tööhalli edasUkseall ootas järgmise uus- naabruskonna autokeskusest. (Nissan Juke) Selle lõpetasime pesuhallis.
Selle järel sain aja, et pesta platsil seisnud müügiauto, läks proovisõitu või müüdud vms, igaljuhul võtmed ja automüüja soov, et pesta olid piltlikult öeldes laual (Nissan Almera)
Alustasin kolmanda uue autoga- meie maja loetelu arvestades. Selleks siis showroomi minev uus näidisauto (Avensis)
Lõuna 12.00.

Poole ühest alustasime eeelnenud näidisautot.
Varasem mõte jäi hiljaks, et teeks esmalt teise uue- esitlusautoks tulev hübriid. (Auris)
Nimelt oli selletarbeks kohal instruktor kelle eestvedamisel loodi hoolduspoolele õppepäev vastava automudeli vajaliku kohalolekuga. Niisiis saigi meiepoolt ettevalmistamata auto tunni teemaks. Instruktsioon kestis ise poole neljani ja Aurise teeme seega esmaspäeval, et  inimestel oleks rõõm seda proovida.
Lisan veel, et see ei ole esmakordne hübriidauris, neid on olnud mõned esitlusautodena ja hiljem müüdud. Nüüd vahepeal - tõsi polnud.
Olukorra lahendas platsil seisnud naabruskonna autokeskuse meik. (Toyota corolla)
Selle päris lõpetamise eelnev aeg kulus pausile. Kell sai 14.

14.15
Vahetasime corolla  rattad, pesin pesuhalli kogunenud eilsed opeli talverattad, viisin üles hoiustuspaika.
(Siis hetk ei mäleta midagi. Arvatavasti oli kell pool 3 ja luurasin võimalust alustada caddyt.
Siiski läi näkku plaan, et saab ju Priuse ära teha. Aurist polnud ikka veel meile loovutatud.)

Selle järel lisaks esitlusautode rivist maha tulnud hübriid (Prius) Seda saab nüüdsest osta ja esitlusauto mida hetkel saab juba osta, kuid endiselt kirjad peal ja proovisõitudeks täiesti valmis. (verso)

Poole neljast alustasime koristusega ja caddy ette tööhalli.
Nädalavahetus oli alanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...