laupäev, 31. detsember 2011

Landcruiserinaised

Võin kinnitada kui lihtne on tüdineda millestki igapäevasest. Nii on mõistetav olukord kus auto on sind tüüdanud, kuid asjal on tehniline korrashoid ja igapäevane mugav teadmine taga. Siiski on soovituslik järgida oma isiklikke soove ja tahteid ja see võimalusel teise vastu vahetada.
Toyotast on nagunii lihtsam lahti ütelda - tihti emotsioonitu käitumise tõttu.
Teistpidi on palju inimesi kes igatsevad kasutatud LUKSUSMAASTURIT. Neil pole seda veel olnud, kuid kuulnud palju head. Ei lagune ja vaid hoolduskulud. See, et aeg on meie ja eelneva vahel näitab vaid aina soodsamaid hindu.
Kallikesed kes te olete tüdinenud mõne-kolme aasta järel landcruiserit enda imagoga kaasa võtmast. Andke see neile kes teevad sellest taas ostukõlbliku toote ja ongi tõeline leid olemas järgnevale leibkonnale- peale sissemaksu.
Oli vaid naisterahva kasutuses.. Boonuslause mida müügimees ei jäta oma relvastusse lisamast.
Küll sisseostja teile selgitab miks te auto ei ole turuhinda väärt, aga sellest pole lugu- olete sellega arvestanud. Andestanud väljaminekutele järgneva mugavtoote ostul- enesele pole tegelikult millestki kahju. Järgmine saab olla midagi hoopis teistmoodi..

"Ah oli jaa mõned aastad landcruiser.."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...