neljapäev, 24. veebruar 2011


Juhul, kui keegi \"poleerib\" 1000-1500 krooni eest paari tunniga auto, kasutades ainult ühte pastat ja ketast, siis seda ei saa nimetada poleerimiseks vaid tegu on nn kiire läigestamisega. Tehes seda ainult villakettaga kaob \"ämblikuvõrk\" ja kriimustused värvipinnalt samas jääb auto aga laiguliselt läikiv, tehes seda ainult poroloonkettaga saab auto läikima aga \"äblikuvõrk\" ja kriimustused jäävad alles!
Samas korralikku LÄIGESTAMIST tehakse ikkagi 2 ketta ja kahe pastaga, ehk villaketas koos poolpeene pastaga (MG 80) ja hall poroloon, koos peene pastaga (MG 82). Läigestamisele kuluv aega on suurusjärgus 4 -7tundi + tund eelnevaks leotuspesuks ja kuni tund auto kinniteipimiseks. Mõni ütleb, et milleks teipida? Kui villaketas lõikab lakki, siis väga lihtsalt lõikab ta ka sisse teipimata plastikliistudesse ja
detailidesse, millede maksumus võib olla kallim, kui kogu poleerimise töö!
Õige täispoleerimise tehnoloogiline tööaeg koos põhjaliku pesu, kuivatuse, auto kinnikleepimise, vahatamise ja lõpliku viimistlusega jääb ajavahemikku 12-18 vahel ka enam tundi, keskmiselt 15 tundi poleerimist 4,5kg aparaat käes!
Allikas

kolmapäev, 23. veebruar 2011

"Ma armastan sind" röökis tüdruk läbi nutu, mille tulemusel raev eemaldus kehast, võttes suuna minu peast eemalduvatesse kõrvadesse.
Kuna oli november või juuni, sadas aknataga kerget uduvihma.
Kõik oli üksluiselt hall.
Sellisteks puhkudeks peab varuks olema hea vastus, mis ei ole nii või naa.
Lihtne kallistus lohutamatule.
Võtsin oma kotid ja eemaldusin.
Vihm tahtis minuga mängida, tüdruk ei tahtnud.
Armastus on keeruline neile kes ei tunne.
Võibolla sulle meeldib automaatkasti tööpõhimõte ja kulgemine autol millele taoline paigaldatud.
Aga tunned selle ehitust ja oskad vajadusel parandada?

Kas rohi oli rohelisem?
Pigem me uskusime kõikvõimalikke võimatuid ja võimalikke asju enamalt.
Nüüd on see aeg kus kallistad lohutamatut.
Vihm mängis naabrilastega - näol porilombi ilme.

Fotol Egypt. Autor K.Z.

Vana hea vihm, mitu nägu.
:) :o :D :s :/ :(

Manuaal oli eelduseks.
Elu on see mis toimub peale tööd ja nädalavahetuseti.
See ongi Sinu Elu.
Muud aega ei ole.

esmaspäev, 21. veebruar 2011

elu24 on sait milleta saavad vaid puuotsas või kiviall elavad mikroobid.
ELU - 460 on midagi hoopis kõvemat.
(korterisse liikudes eessõitva volvo rekkar)
elämä on-.-

pühapäev, 20. veebruar 2011

Täna on liikluseks avatud neli jääteed

www.DELFI.ee
Täna on liikluseks avatud neli mandri ja Lääne-Eesti saarte vahelist jääteed, teatas maanteeinfokeskus.

Mandri ja Vormsi vaheline 9,5 kilomeetri pikkune jäätee pealesõitudega Rohuküla ja Sviby sadamatest on avatud kella 17.30-ni. Tee seisukorra kohta saab infot telefonil 47 31 374.

Haapsalu-Noarootsi 3,5 kilomeetri pikkune jäätee algab Haapsalust Suur-Mere tänava lõpust ja lõpeb Noarootsis Österby sadamani. Jäätee on avatud kella 18-ni. Infot Noarootsi jäätee seisukorra kohta saab valvetelefonilt 50 66 224.

Mandri ja Hiiumaa vaheline 25,5 kilomeetri pikkune pikkune jäätee mandrilt Rohuküla sadamast ja Hiiumaalt Sarvelt on avatud kella 17.30-ni. Infot jäätee seisukorra kohta saab telefonilt 53 345 790.

Hiiumaa ja Saaremaa vaheline 17 kilomeetri pikkune jäätee pealesõitudega Tärkma ja Triigi sadamatest on avatud kella 17.30-ni. Infot tee seisukorra kohta saab telefonilt 56 697 075.

Jääteedel tohivad sõita sõidukid tegeliku massiga kuni 2,5 tonni. Igal hommikul ja päeva jooksul jääteede seisukorda kontrollitakse, muutuvate ilma- ja jääolude korral võidakse need liiklemiseks sulgeda.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...