laupäev, 11. august 2012

ralliraadio

Tartu. Lõpetan päeva, kell on vähem kui tavaliselt. Jõuan veel maanteeametisse, et võtta uued juhiload.
Juhiload sai kätte. Vahepealne asendusluba saab tõsise asenduse.
Neli plaati vanast Golfist. Plaadid on leitud cd-boxist ja kuulmiskahjustustega. Poleerides saab korda.
Plaadipood ja Liiklussulg Kesklinnas on tänav liikluseks suletud kaarsillast alates. Pargin kaugele ja toon plaadipoest mõned cd-d lisaks.
Hansa. Linnas toimuvad Hansaüritused, ei jää siiski kauaks.
Hilisõhtul Otepää Liigun tänavakatseid vaatama
Rauhaline Suomalainen And C c2 Kesklinneed  on täis autosid, inimesi, liiklust. Üksik C2 ralliauto teeb teed liikluses. Avaldab muljet oma täpsuse ja hoolikusega kuidas tänaval tavaliiklejaid segamata ümber nurga saada.
Rae Kebab. Pärane. Türgipärane? Õhtus öök Tiffany juures, või kelle iganes. Käras kah, mõned soomlased proovisid ka, huvitav on jälgida teenindajate närvi. Tühine kiirustamine ei mõju rahustavalt.
Policeman. Eravärvides. Hilja väsin ära, istun autosse ja veeren kõrvalasuvasse parklasse. Tuleb ka superb. Niisama jutud, puhun, näitan uut juhiluba ja sõnan, et olen väsind, lähen magama.
Hommik. Hommik. Selle kirjeldusest ei oleks abi, kõigil omamoodi see. Siiinkohal algas u sarnaselt rallisõitjaile. Varta üles ja kerge ootus.
Hääletaja ja keelatud tee.. Sõitsin rallipargimanu ja edasi, vasakulpoolel lonkas naisterahvas, viibates käega. Seisatan, hääletajaa avab samapoole tagaukse ja soovib koju. ÖÖklubi Life teeb oma töö hommikuni välja, soovitan soojalt. Kauakestev, kuigi võib väsitav olla ja mälust ilma jätta, kui linna voolab võõrast rahvast, kes soovib meeleolu ja naist. Keeran ringi ja tagasiteel on tee suletud sealtmaalt kust alustasin sõitu. Kohe hakkab rallipäev.
Suitsutaja ja turusuitsud Pargin hääletaja kodumaja vastastänavale ja astun kaks sammu, tel tuleb meelde, et teel unus autosse. Astun sammu tagasi- tõepoolest polnud tegu juhusega. Järgmine abiotsija märkab küsida, et ega suitsu pole. Sõnan, et pole. Autos lausun, et harvadel juhtudel isegi suitsu teen, viin rinnakaarti kandva mehe turujuuurde, seal mõned hommikupetjad, teel kaubanduspäeva. Teisel on suitsud ja rõõmsa naeratusega ulatab küsija ühe neist mulle, luban talle kaks.
Helikopter madalalt üle pea. Kuna olin nii pika maa sõitnud polnud mõtet hääletaja koduni parkima minna, sõidan siiasamma bussipeatuse vastaskülge. Korraga võtab maad mürin, priske helikopter nimelt tartupoolt tulnuna asus kiirabi hoonena kasutuses oleva maja katusele end parkima. Madalllend üle madala parkla ja minu. Tekkinud keeris aitas südasuvel tutvustada algavat sügist.
Kirik ja Vihti Hiljem ootasin rallikaid, et katsele minna. Otepää kirik täpselt teel, sealolevalt infotahvlilt lugesin asjaolusid miks on seot. Otepää, kui Vihti. Asula mis paljudelegi tuttav, eriti mulle.
Teekond ralliradadele Retrorallika sabas Linnapoolt tulid rallikad, võtsin järele ja siirdusin algava päeva esimesse kiiruskatse algpunkti. Seda küll peale Kanepit.
Kanepi Jäätis ja Lancia Stratos Tehnopark, põnevad autod, ükski põlema ei läinud.
Vinks Vonks Võromaale Sealt siis kiiruskatsele ja võru.
Öö Öö
Hommiku Võrus ja vihmasadu. Siin tulid pilved ja tera vihma.
Põlvamaa mntmuuseum. Sinna sattusin juhuslikult, tegelikult pidi pöörama vasakule aga pöörasin paremale. Viidad näitasid ka, et vaskule peab, kiskus paremale. Aga soovitan seda kohta.
Kanepi. Tagasi vasakul.
Taas Otepää Passisin Otiees ja niisama, tegin plaane.
Tartu


Nädalavahetus enne V- linna sündmusi. (folk, rockramp)Teekond mis viis Tartust Otepää ralliradadele.
Märksõnadeks on loetud sündmus millest võiks kirjutada pikema loo, kuid saab võtta eraldiseisva pealiskaudse kondina, millele liha kasvatama ei hakka. Või siiski kõhna mehe jagu.

Kui Gaga või Madonna peaks oma nädalavahetust sarnaselt elama, kui sa või ma, et no lähen teen siis kontserdi, et igav ei hakkaks- poleks asi tõene. Neil on oma pushimisrühm kes teeb asja lihtsamaks. Nii nagu su väärtuslikud sõbrad, armuke ja perekond. Edasiviiva tegevusemõttes tasuv team.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...