esmaspäev, 20. august 2012

Lihtsalt juhtus nii.

 Hommikul sõtkusin selle aasta esimest retke rattasadulas. Teekond kujunes läbi oru, paneelmajadest edasi ja hiljem vanalinna serva mööda. Kesklinnas venisin kõnniteedel. Arvatavasti on see okei, kuna kiirus on nullilähedane ja muid sama tee kasutajaid polnud.
Võibolla (uus keeleseadus lubab) peaks kiiremad emad oma kärusid sõiduteel lükkama?

Tahtest sõltumata tuleb arvestada võimalusega, et kõigist ei saa head swingilauljat.
Kuulates tuppa kostvat soundchecki olen selles peaaegu kindel.
Hääl ju samas on. See on väikene osa asjast. Iga asi nõuab veidi tööd ja pühendumist.
Me kõik kasutame arvuteid, haldame facebooki jms. Kas oleme siis kõik head arvutikasutajad? Enamik meist ei võta otsuseks sellest rohkem teada. Meelelahutust teha või seda tarbida on kaks erinevat lugu.

Midagi lõbusat.

Poeg uurib isalt ,et kus lapsed tulevad. Kuna poeg suht väike alles siis isa muidugi kohe ,et kurg toob. Poeg sellepeale isale ,et sa oled ikka loll mees küll,endal nii ilus naine kodus aga sina ni***d kurgi.

Autos vaatasin helivõimalused üle. Saamaks parendust asjale. Tundub, et peab kõik uuesti üle käima. Settingud ei anna loodetud tulemust, kui riistvara on piisavalt jäik muutustesuhtes.
Võimendiga saab hakkama, bassi eraldi sisse tuues saaks asjad paremaks, kuid salongi ei mahu see bassikõlar mitte. Kolme mahtu kerega sedaan ei võimalda ka suusaluugi puudumisel pagasnikut kasutada seks puhuks. Teadupärast jääb sarnases olustikus elav bass veidi "maha" muust helipildist.
Kesk- ja kõrgsagedus karjuvad piisavalt, ning bass leevendaks vajadust neid eelnevat kaht üle keerata. Plaanis pole mängijavahetus, ning selleotsast algavad muud seadmed ja settingud.
Lisaks on helivõimenduseta tagumine istmerida. Sealne helipilt sarnaneb originaaliga, lubades küll esiritta maha mängida muusikas tekkivaid tagumisi võimalikke samplinguid. Liin sarnane kodukinoga. Kõik kõlarid eraldiseisvad ja oma kindlat esitust andvad.

Mul on saapafetis :(
 Teksade tagataskust leidsin pikalt seisnud tavaari. Teksad ise olid pikemalt autos vedelenud- seal kusagil kotipõhjas oma aega oodanud. Millist aega? Ilmselt siis teat. suvalist hetke mis jõudis täiega oma aja ära oodata.
Hajameelsusest pistsin leitu taskusse. Loomulikult ei lähe seda mul vaja, tõenäolisus, et peaksin seda kasutama on tänases ajaruumis kaduvväike. Võimalikud kokkupuuted nõuaksid täiesti uut lähenemist, lisaks kiiret ja kaduvat maailma.
Kõik see mis on hetkel out.
Asetan rotilõksu hiireurule lähemale, tükk juustu jääb ära. Seetõttu vaevun traadipingutusest loobuma. Aktsepteerin võimalust elule.
Varasem päevapakkumine lubas pikemat peatust Soome Volvoklubile. Siis tehnikale, mis peatus samas tänavas. Kohal olid mitmed muhviautod ja uuemad Volvod. Lisaks see sportliku välimusega kupee, P2000 võis olla.
Rõske, vihmane ilm andis võimaluse märjad riided eemaldada ja kuuma jooki juua.
Choco on endale miisu koju toonud, vasturääkivate põhjendustega, et ehk ei jätagi. Sellest pikem jutt.
Praegu proovin temaga rääkida, et nii ei ole ilus teha. Kui tood koju pead tema eest ka hoolitsema. Ei ole ilus pärast tänavale heita. Hoolitse kasvõi hambad ristis, kui oled juba kord vaeva näinud selleks, et kellegile enda vaimust ja vaevast 110% anda.

pühapäev, 19. august 2012

Metsikud ja vabad


Vaaruv kõnnak, poolik viinapudel käes, piiramatu aeg, kuniks surm.



Need on inimesed öös.
Nõnda metsikud ja vabad.
(Black Velvet - Klubikuningad)

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...