reede, 30. november 2012

Eestis lumekoristustraktoril töödades poleks asjalood selged. Soomes käib töö kiirelt, majaesine või tehasehoov käib minutitega. Siinsel linnakamaral peaksin rahulikult podistama, vastasel juhul saaksin tõenäoliselt sugeda, et säästaksin vananevat tehnikat.

esmaspäev, 26. november 2012

Ta oleks vastanud, et metall segab metalli.
Kaalusin varianti, et kingin beibekalenteri. Kiletatud, kaanel brünett. Boonusena valge tagaküljega. Iga beibe on eraldi rebitav peale eelneva kuu lõppemist. Ülejäänuid näed vastavalt uue kuu tulekuga.
Proovitud on ka erinevaid lõhnaaineid, kuid hiljemalt juuliks on nagunii kõik lõhnad segunenud.
Leitud 50 senti raiskasin Hessburgeri kohvile. Et tunne mida tähendab leida 50 senti oleks ümberpööratud. Asja tuum muutus hetkega.
Mees koukis klambreid otse stendi seest, vaatamata varahommikusele ajale. Tal oli selleks masin.
Või ei olnud ka.
Arvamused läksid lahku, SiQ pakkus, et mees ei tee seda vabatahtlikult.
Tema kogemustele tuginedes võisin vaid nõustuda.
Hiljem tuginesime teineteise soovidele -  neid teisi ignoreerides.
Lahkusime. Tema üles, mina alla. Valikuliselt tuli täita pereisa rolli, pereauto LandCruiser V8 mahtus pisitasa välja oma katakombidest, Hummeriga tuli enam pingutada.
Ütlesin, et see on gaasiga, garboniseeritud. Mees tänas viisakalt, lahkusime õlleriiulitevahel eri suundades.
Kalendriga veel see, et uut aastat ei tule, tuleb Nibiru. Hea kingitus mida reaalselt ei kasutata. Nibirut kasutame kõik. Kõlab nagu internet.
Kuupäev 12.12.12 enne maailmalõppu. Tütre pulmad Ameerikas. Just enne maailmalõppu. Siis selline globaalsem üritus, mitte indiviidne.

 
Kaelkirjakuimitatsioon vedas alt, hilisemal juurdlusel selgus, et poleks alt vedanud, oleks vedanud pealt ja pika kaelaga. Jätsime ta madu mängima. Hilisemad rekvisiidid täitsid oma rolli. Aeg oli hiline ja pime. Kõik kartsid erineda pimedusest.

-Heips, sõin, nüüd magama.
-Sõim, ei lähe, tegele minuga :D
-Läksin juba.
-Jube Suss Sa oled. :7

pühapäev, 25. november 2012

 Pöörasime kõrvaltänavasse, kus muude reklaamide kõrval paistis selgelt "Mati Raketikaubad". Kindlapeale minek, Kosmose kinos olime juba käinud, koht iseenesest osutus Fake´iks.
Olime varajased, pealekellakuut õhtul ei liikunud sealkandis kedagi. Veerand tunniga oli tants ja muusika läbi. Ilukilpide välkudes saabus Serpentiinvärvi Skoda.  Kõige lavastatum osa toimus põgenedes, kui politsei üritas laialipudenevaid noorukeid kassi-hiire mängu kaasata. Olime esimesed kes jõudsid üle tee kaubanduskeskusesse, ilma suurema kärata.
Olen liitunud, vastasin pensionifondi härrale, olin liigutatud- peatavad nad viisaka välimusega inimesi. Tänane räpakus ei olnud väljaspoole näha. Liisuga vaidluses olnuks viik. Tema arvamus hoidis ka minu oma-välimusega on lihtsam manipuleerida. See vestlus ei jõuaks kunagi tuumani.
Alkoosakonda oli toodud värskeid värvilisi pudeleid, kõige ostetumaks osutus 3.29 maksev Pina Colada. Värviga polnud sel pistmist, kuid valge mõju pääseb sellises värvitu-pruuni massis esile.
Kõige kassilikuma sammuga tüdruk ostab nätsu, vaevatuma olemisega noor pensionär wc paberit ja tikke. Igal sammul oled see kes olla tahad, isegi kui aju tõrgub uskumast, et tegelikult on kõik teisiti.
Ginipurk veeres endiselt paigalseisus, kassalindi lõpus kuhu olid kuhjunud eelnenud ostja ostud.
Kassapidaja oli kiire, liiga. Nagu robotid, robotiks saada on lihtne, kuid inimsus ei nõua varuosi, säilivus pikaealisem. Oleks talle seda keegi varem öelnud. Ehk õhtu toob selgust, kui kallis kaasa aitab lõdvestuda. Selleks elavad inimesed paaris, et oma nurjatut elurutiini kellegi õlale jätta.
Suundusime lifti - mille järgmine ülevaatus toimub 02. 2012. Oli novembri lõpp 2012. Liikusime korruskaupa, et võimalik hädaoht ei tabaks ootamatult. 
21 detsember saabub Nibiru.
K o h t  p ä i k e s e  a l l .


Neljapäev on kalapäev.

Tõsiseid hoorasid pole ju tegelikult olemas kallid naised?  On vaid naised, nende soovid ja ideed. Mõneljuhul ekstreemsed ja liiga madala lennuga mis ei vaimusta..nagu halb äriidee. Kes jaksab see teeb.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...