laupäev, 30. november 2013

Mercedes Benz Luksusmaasturid.

Uudistest jooksis läbi, et Mercedes-Benz alustas crossoveri GLA müüki. Täna- 29 nov. 2013.
Tegu on A-klassi põhjal valmistatud kõrge, ka nelikvedu pakkuva linnamaasturiga.
Saksamaal 29 304 eurose alumise hinnapiiriga.
(Isiklikult ootan kevadist uut C klassi, mille hinnamäära peaks püüdma alloleval pildil kujutatud GLA)

 
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
Kuna täna sai kokkupuuteid uue ML elukaga, vaataks siinkohal läbi kogu Mercedes-Benzi tavatarbijale mõeldud maastikuautode valiku. 2013/2014 aasta mudelivalik.

GLK alates 36 540-
Mõeldud neile kes mingil põhjusel jätavad Toyota või Hyundai vastavateemalise maastikuauto ostmata. Suhteliselt kättesaadava hinnaga, liigitub E-klassi piiridesse. Tunned end elusalt, mitte ülemäära luksuslikult, kõik vajalik on olemas. Salongis tunned auto välisdisaini.

ML alates 57 432-
Suur, pigem ameeriklane, kuid ka põhjamaades hinnatud luksusauto. Võrreldav lahendus S-klassi kasutajatele, kuid ML näol kuumaastikusõbralikum võimalus. Erinevalt S klassist  - Auto näeb välja suur, kallis, võimas. Ja oh üllatust- on seda ka päriselt, kui avastate vanaaegse võimaluse autoga kitsastesse oludesse mitte ära mahtuda. Erinevus S klassiga just sellesosas- mille uue mudeliga pole veel suutnud mahtumatut tunnet leida.  (Esimene M klassi põlvkond nägi ilmavalgust 1997 a sügisel.)

GL alates 72 930-
Maastikuvõime, ruumikuse ja luksuse komplektlahendus, hinnaklass viimase poole. Peaks olema maksimaalse maastikuvõime ja kõike eelnevat hindavale juhile kohane.


G alates 86 028-
Üks ja ainus!
Palju on spekuleeritud, et mudel on tootmisest kohe, kohe maas, kuid olemas on ka 2013 aasta mudel. Müügisaalis seda paraku näinud ei ole. Ilmselt peab GL suutma asendada kogu G võlu.
G klassi eripära kogu eelnevat juttu vaadates on seegi, et saab osta päris vana auto - eelnevaid- igale-maitsele- mudeleid polnud lihtsalt 1979 aastal olemas!


 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...