pühapäev, 29. detsember 2013

29 dec 2013


 

Hommikust teekonda saatis vihma lakkamatu vool. Ärganud, riietunud, teinud korda voodi, olin asunud teele. Magama heitnud kusagil kahe paiku öösel, äratusega veidi peale kolme.(02.55 toim.) Pealinna, sealt Helsinki ja lõpuks kivenlahti.
Lõppematu vihmavalang oli siinpool leidnud ebasoosingut, seepärast sellist asja ei olnud. Laevast sai väljas toimuvat näha alles enne maabumist, üheksa läbi. Nii pimedad on meie sügishommikud. Laheääres käisin teekonna, mida olen suviti teinud. Kaljud, hall merelaht, tervisejooksjad ja linnapoole minnes koerajalutajad. Suvine päevituspaik. Sealt pole palju maad, et sõita hotelli. Väsimust ei ole, olin otsustanud voodit liigutada. Kes teab kuhu ja milleks. Lihtsalt asukohta on vaja muuta. Rohkem aknapoole. Õhk.
Õhtune väikelinn pakkus klubi, mille esimene tund oli tasuta. Esimese tunni esimene veerand ei kogunenud mitte kedagi. Sealt edasi tulid mõned. Hilisem show jätkus sealmaal, mil pidin puhkama minema. Tunniga või m*nniga ei tee palju, kui pole soovi või tahet või verevandeid.
Vägisi magama ja hommik saabus. Mõlemad telefonid äratasid erinevatel aegadel. End korrates.
Õnneliku juhuse läbi ärkan, teen seda valutult, teadlikuna eelseisvast. Veel vihma ei saja. Palju on pimedust, mis luusib. Ei viitsi tühja tähja peale aega kulutada, liigutan end linnast välja.
Logiraamatusse lisades, et hommikust teekonda saatis vihma lakkamatu vool. Kogu tee.


Väga palju on veel peresid, kus vaadatakse televiisorit ning kasutatakse meelelahutuspõhist internetti..
Kohtan tsivilisatsioone, kuid ei viibi nende keskel just aegu.
Ots kaob teadmatusse pikemas suhtes. (Et nagu kontrolli pole, seda pole vaja)
Tänapäeva laevahukk - üks meeskond jääb alati ellu. (vahetusmeeskond)

Pikk magamatus, sitt jutt.

Muusikavalik Kurikarjas 21 ja  28 dec.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...