teisipäev, 19. veebruar 2013

Funnybunny special.

19.02.2013 Tänase "Eesti Päevalehe" naljarubriik (sudokuga samal lehel) on tasemel (y) Paperfun.

http://www.elu24.ee/1140476/ott-leplandi-must-saladus-joudis-avalikkuse-ette Videofun.

HommikuL lükkasin LUND ja nägu kattus ühtlase naerumaskiga. Midagi sellist olen varem näinud läbi jäätumata klaasi..

Ühesõnaga mõtetu postitus. Paljud meist lähevad ajalehte otsima? Või ette kujutama mis nägu tekib stabiilsest lükkamisest.
Keskmine osa jaa, kel jaksu vaatab.

esmaspäev, 18. veebruar 2013


Rinda´pistmas Ford Granadaga, alternatiivi pakkumas Mercedes w123-le, Jaapanlaste Mazda 929 invasioonile kodumaist lepitust pakkuv- Sakslaste Opeli lipulaev "Senator" A (1982-1986)


 Opel rekord vinnab end reipalt teele. Hmm, mõtlen, et mõned ikka liikumas, et polegi päriselt metallihunti söödetud nood, juhus. Majaesiselt möödub Opel Kadett. Samast ajajärgust!
10 a. tagasi oli sarnane järjestus tavapärane. (kaks u 1985 a autot. Need Rekordikadetiinimesed on enamasti aastat kümme tagasi vahetanud oma autod mõne peenema audi või vw vastu- nii 91-92 aastast pärinevaga. Rekordikadeti värskelt soetanu sõitsid oma odavalt soetatud autod lõpuni.)

 Tegu  on üllatusesinejaga, ajaproovile vastupidanud nähtusega, kui kümme aastat hiljem avastan tagaõuest mõne legaalselt liikuva 91-92 a audi või vw-ni.
91-92 ajastu Astra, Omega, jm on tänases hoovinurka vedelema jäetud. Või on leidnud hundi lõuad lahenduse.
Nii nagu lõppes u. 10 a. tagasi Kadett, Rekord, Senatori teekond.


 Kolmandaks astub mööda talvist jalgrada kevadsügismantlisse kätketud naisterahvas. Käed lapsevankrit lükkamas. Vankri alumisel riiulil reisib tihke must kott- valge sõnumiga- BLACK.

Foto on ajastupõhine. Nii nagu täna on 2013 ja vastavad reklaampildid värsketest mudelitest. Hilisemad ülesvõtted kirjeldavad räämas mudelit või midagi taastatut.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...