kolmapäev, 1. jaanuar 2014

uj

 Pizzapaiga eesõuele tekkinud jahukuhilast (umbes 3-5 kilo kanti)  võiks rääkida eelmisel õhtul toimunud sündmus. Kuidas täpselt, mis asjaolud, kelle aps? Küsima ei hakanud, tellisin toote nr. 15 - mõõdult tavalise pizza. Värsketest asjadest need seal on,  nagu tavaks.
Värsketest ajalehtedest esimesel oli esilehtede järel järgmised neli lehekülge täidetud Schumacheriga.
Liftiga alakorrusele liikudes julhges selle tähik liikuda 0.5 korruseni. Sellist pole veel ehitatud. Arvestades maja struktuuri ja laiemat ehitustava, ilmselt ei tule ka.
Maja ees on väike prükkar. Sellest oli praht välja voolanud, nagu aimata oli sarnaseid veelgi. Lihtne huumor mõjub.. lihtsalt.
 Maja3sis3l siis läga k3sk3l tiinakommipab3r, m33nus, 3t olin jaa po3tanud sinnasamus3ss3 taolis3. Võtsin siis täna- 3sim3s3 jaanuari hommikul s3ll3 pab3ri, viisin suurd3, ontlikumass3 kont3in3riss3.

Eile sõitsin Brabuse tehasetuuningut saanud autoga. Mitte, et selles oleks midagi erakorralist. Seda juhtub varasemalt ja tuleb ette tulevikus. Eriliseks teeb asjaolu, et esmane kogemus niivõrd kaua aega tagasi välja antud mudeliga. Võiks lisada kirjelduse mille poolest oli antud katsetus erinev, kuid las jääda kõigile võrdne võimalus ise kogeda.


Kindlustuspettused ja muud võimalikud "seaduslikku" kasu saada võimalused on siinpool tuntud.
http://www.tarbija24.ee/2643160/kindlustuspetturid-esitavad-jaburaid-vaiteid


Kiire edasiliikumisega ideed püüdes on häiriv leida autopõrandast kolm pedaali. (vaja mõlemat jalga, kahte kätt, sulgeda uks, eirata "taksojuhistiili"
Lisaks on neetud see päev, kui PSA kontsern avastas elektroonilise seisupiduri joonised, seal pidi midagi tõesti valesti minema. Saksa analoogid vabastavad hetkega veermiku. Peugeot/Citroen viivitavad, mõtlevad, ei vabasta alati liikumahakkamisel automaatselt. Positiivset vastust saades rõhutatud ohkega. Harjumuspärasusest kaugemal võimalikud lahendused, mis ei soosi sugugi kiiret autopaigutust. Ma vaikin nende sireenidest, mis hoiatavad ukse avades (auto käib)  seisupiduri mitttekasutamisest. Muidu on uus 308 tore auto, pidi Golfile konkurentsi pakkuma. Kõik need Citroenid ja peugeotid on ka toredad uute autodena. Eriti heaks hindan võimalikest uuslisadest vabana hoitud Citroen C3-e. Millest ühe tumesinise poleerimisega vaigistasin möödunud nädalavahetust.
Peugeoti edasimüügipoolepealt tõi mees meile paki valgeid tsakse, peugeoti logoga. Võtsin pakkumise vastu. Keskpäeval küsis keegi poees tuld, polnud pakkuda. Ka Jenna töötab nüüd meie lähedal asuvas kaupluses.

Suu kollane part plahvatas veidi enne aastavahetust.
http://www.postimees.ee/2646958/suur-kollane-part-plahvatas

Pildil abipakk, millest lõviosa (põhi) moodustas märjuke.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...