pühapäev, 24. august 2014

nädalavahetus

 Eelneb..

16.o8 Õõsel magasin voodis. Õhtul kulgesin K tähega küla festivalile, natuke jahe oli ka, isegi niiske, simman oli vägev. Bänd oli huvitav.  Enne seda käisin Tartus. Start kell 15. (K kodus asju toomas) Ja korraks Põlvasse õlut ostma. Mõned kiired jutud samuti. Veel enne seda oli juuksuriaeg 12.30. Lasin lõigata sama asja, tundus eelminekord veenev küll. Sain jälle sama juuksurialla, oli tore juttu ajada ja mõtiskleda. Kell üks oli giidituur maarjaga, ma ei läinud. Seekord.
 17.08.
Läbi surnuaia minnes eksisin ka Maxima poodi. Sealne kassapreili tegi mind mitu aastat nooremaks, soovides dokumenti näha. Oln ostnud õlle. Sarnased ka eelmisel õhtul koos K-ga olles, kuid minuomad olid siiani avamata. Tänasin komplimendi eest ja väljusin.. Seljaga seisis mupoole T.T. kes küll rääkis samaaeg telefoniga. Lahkusin mööda nurgelist kõnniteeriba kesklinna suunas.
Surnuaias kõndisin mööda sõjamälestisest, millel olid ära toodud mitmed sõjamehed, nimeliselt, sünni-, surma aastapäevadega. Vaatlesin sünni- ja surmaaegu, mõned olid surnud napilt enne uut sünnipäeva. See oli kurb. Sõjas natuke ikka ootad sarnaseid tähtpäevi.
Kesk surnuaeda põlenud kuur oli väiksem kui elutuba, leegid lubasid millegi suure olemasolu, leegid olid kõrged. Suve meluürituse raames sai siis tule räästasse ja me nägime seda lähedalt ja kaugelt.
Rahvariietes ja muudes pidulikes rõivastes inimesed olid kogunenud tantsima, laulma ja niisama pidulikku aega veetma. Värskes õhus toimusid suvepäevad. Jälgisin toimuvat ühe silmaga, teistpidi lahkusin umbes tunni vältel.
Söögikohas sai selgust, et köök on ülal, mitte all keldris. Samal korrusel asub teenindussaal ja väike teenindusnurk toiduliftiga. All wc ja veinikelder.
Elektroonikapoest sain puuduoleva pikenduse. Maksis 2.50. Nüüd on jälle mureta, ei pea mööblit nihutama.

Siis vahepeal oli mingi rehvihuijaa ja tihedad vihmad, nimelt rehv tühjenes millegipärast ja sain seda näppida, et kas saab ära sõita jne. Tänaseks on selge, et auk on sees aga see on nii väike, et kannatab ära sõita need nädalad. Lihtsalt parkima nii, et on pargitud. Liigaktiivses poosis on surve liga tugev rehvile ja tühjeneb.
Lõbustuspargis käis elav liikumine, mitmed atraktsioonid pöörlesid ja kõlaritest kostus paljuski ABBA muusika. Ilmselt on neile müüdud osalusõigused. Ärasõiduni oli napp 20 minutit..
Niisiis sain lõvimänguasja. Esimese loosiga. Oli valida, et mida tahan VÄIKESTEST ASJADEST.  Suured jäid püüdmatuks, kuigi vaieldav samas, väikesega saab püüda suuri, nagu õnge ulatamine, mitte kalasupp :D
Jätkub..

Ühes teises kohas.
Letineiu veetis flirtides aega, teisel neiul see jäätiste sortimine ei õnnestunud nii. 
Viskas tühja kasti matsuga vastu maad, olitusane, aga kena
Oli faktor, et teine saab, võib enesele lubada, kuna suhtleb otse. 
Temal selline konveier seeaeg, ja ei saa olla ilus ja kena. 
Aga võta näpust, said küll.. 
Ja see kastipõrutamine oli oma ajast ees

Korraks ajast ette rutates. 31.08
 Ühe nurgapeal müüakse CrC.i. mees kes seda teeb on roosade pükstega, filminäitlejaga t- särk seljas, peal ruuduline tuulepluus. Käes on tüübil Disney kangelastega vihmavari. 
Täiesti juhuslikult sattusin sarnaselt samale tänavanurgale ja mitmed juba küsisid. 
Oh sorry, wrong gay..

  Kui nädalavahetus on läbi, siis kellegil ei tule tunda häbi..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...