esmaspäev, 29. september 2014

Sia - Chandelier (Official Video)


ABIELUhoroskoop – milline võiks TA olla ABIELUS?

JÄÄR

Jäärast naine on nooruses üsna elav ega saa tavaliselt kurta kavaleride puuduse üle. Energiline loomus sunnib teda võtma elust maksimumi ja nautima seda täiel rinnal. Just tänu sellele saavad need naised hiljem suurepärasteks abikaasadeks. Neile meeldib aga oma tahet peale suruda ja nad soovivad meest tuhvli all hoida.
Jäärast mehe jaoks on vaja rahulikku, stabiilset ja tarka naist. Sellist, kes suudab paljud suured, taktikalised pereasjad enda peale võtta. Seda seepärast, et Jäärast mees on alati veidi pöörane ja mõtlematu ning sööstab uutesse, sageli tundmatutesse seiklustesse ka siis, kui noorus on juba selja taga.

SÕNN

Sõnnist naine võib olla ideaalne abikaasa, sest oskab olla suurepärane perenaine ja ema oma lastele, kuid ei unusta samal ajal, et on ka naine, ning on seetõttu suurepärane armsam oma mehele. Ent Sõnnist naine nõuab abielus täielikku truudust ning võib olla üsna armukade.
Sõnnist mees tunneb end abielus väga hästi, sest ta on truu ja talle meeldivad pereasjad. Armastav, hooliv ja ka muidu igati suurepärane mees, kuid Sõnnist mehel on ka üks viga – ta võib olla ja sageli ongi väga armukade. Selle eripäraga võib ta ära hirmutada ja eemale peletada nii mõnegi õrnema soo esindaja.

KAKSIKUD

Kaksikutest naine on lõbus, positiivne ja sõbralik abikaasa. Ta ei ole mehe peale üleliia tihti kuri ning suudab hoida peret koos sõbrasidemetega. Ent Kaksikud nõuavad palju ka mehelt: eelkõige jagamatut tähelepanu, vaba aja koos veetmist, palju komplimente ja üldse tunnet, et ta on parim naine.
Kaksikutest mehe kõrvale on vaja kõige targemat ja kaunimat naist. Sellist, kellega võib uhkustada. Samal ajal on ta ise aga üsna suur egoist ega soovi suhtes midagi vastu anda. Tema jaoks on ideaalne naine, kes suudab end ohverdada tema ja pere heaks.

VÄHK

Vähist naine on suurepärane abikaasa, hea perenaine ja ema. Ta suudab luua kodus erilise, meeldiva ja perekondliku atmosfääri. Võib aga juhtuda, et ta armastab lapsi rohkem kui meest ja teeb nende heaks kõik, ohverdades ka mehe. Talle on vaja tugevat meest, kellele võib loota ja kes oskab Vähiga ümber käia.
Vähist mees seisab omade eest ja hoolitseb, et kõik oleks nii nagu vaja. Suhtes võib ta olla aga üsna väljakannatamatu, sest on väga armukade ja ka tugeva omanikutundega. Hea mees ja suurepärane isa lastele, kui sa õpid kohanema ja Vähi tingimustele veidi alluma.

LÕVI

Lõvist naine on abikaasana üsna egoistlik. Tavaliselt soovib ta, et kõik käiks tema tahtmist mööda ning leiab, et tema teab kõike kõige paremini. Muidugi on tal ka alati õigus. Ta soovib meest, kellel on hea töö, sest raha on oluline tegur – Lõvi vajab head elu, muidu ei suuda ta seda nautida.
Lõvist mees on armsamana ideaalne. Abikaasana on ta hea, sest ta on väga osavõtlik ja armastab lapsi, kuid naise suhtes võib ta olla väga armukade. Seejuures soovib ta endale kõrvale kaunist ja tarka naist, kes oleks ideaalne perenaine ja hea ema lastele jne. Seejuures unustab ta vahel, et kõige selle eest tuleb ka midagi vastu anda.

NEITSI

Neitsist naine on väga truu ja hea abikaasa. Ta on armas, perenaiselik ja perekondlik. Ta armastab lapsi ja meest üle kõige. Sageli on ta ideaalne perenaine, kes võib pühenduda täielikult kodule. Kuna ta aga kipub olema väga valiv, siis on tal vahel raske meest leida.
Neitsist mees on suur pedant, kodu peab olema ideaalses korras ja ta nõuab naiselt selles mõttes maksimumi. Kuigivõrd vaimustuses ei ole ta ka laste ja koduloomade tekitatava segaduse üle. Muidu on ta truu, ent võib olla ka üsna valiv. Kui sa võidad tema südame, siis saab see sinu omaks.

KAALUD

Kaaludest naine on hea abikaasa ja ema. Ta soovib aga kõike kontrollida ning olla pereasjades ja kodukorras määraval kohal. Ta soovib täielikku avameelsust ning teada mehe ja laste igat sammu. Ta soovib ka palju aega koos perega veeta.
Kaaludest mehed ei püüa tavaliselt eriti kiiresti abielluda, sest vanapoisi staatus meeldib neile üsna hästi. Kaaludele meeldib, kui nad ei pea kellelegi aru andma. Kaaludest mees armastab naisi – tavaliselt soovib ta neid võimalikult paremini tundma õppida. Abielludes saab temast hea mees, sest ta armastab naist ja lapsi, kuid ta võib teha vahel ka mõne kõrvalehüppe.

SKORPION

Skorpionist naine on suurepärane abikaasa, sest ta on oma mehele nii kirglik armsam kui ka truu ja hoolitsev abikaasa. Sageli on ta valmis end suhete ja pere nimel ohverdama. Siiski soovib ta enda kõrvale tugevat meest – seda nii füüsiliselt kui ka isiksusena. Ta ei kannata reetmist:kui see juhtub, teeb ta kõik, et kätte maksta.
Skorpionist mees armastab väga oma lapsi ning jah, ka naist, kuid ta ei suuda end armastuse nimel ohverdada. See mees on üsna egoistlik, mis tähendab, et ta vajab enda kõrvale naist, kes suudab end kohandada eluks koos Skorpioniga. Ta armastab oma naist, ent kui ta pole millegagi rahul, võib ta ilma südametunnistuse piinadeta salvata.

AMBUR

Amburist naine abiellub tavaliselt võrdlemisi hilja, sest on sageli suur karjerist, samuti reisihuviline ja seikluste otsija. Ta soovib olla peres esikohal, tema jaoks pole probleem ka mehest rohkem teenida või isegi meest ülal pidada.
Ka Amburist mees abiellub üsna hilja, sest on väga valiv ja partneri suhtes nõudlik. Ta soovib, et naist huvitaks kõik see, mis teda ennastki. Ühiseid huvisid hindab ta väga kõrgelt. Sageli on ta ka suur õnnekütt ja seikleja, kes on abieluga raskesti ühildatav.

KALJUKITS

Kaljukitsest naine vajab stabiilset ja tugevat meest, kes oskab raha teenida ja peret ülal pidada. Ta on realistlik ja praktiline ning võib seetõttu olla hea abikaasa, perenaine ja ema. Ta soovib pereelus stabiilsust ja truudust. Ta ei ole eriti romantiline.
Kaljukitsest mees on väga truu, kuid nõuab sama 100% ka vastu. Tema jaoks on peamine stabiilsus ja turvatunne: ta ootab seda ja on valmis seda ka vastu andma. Talle väga olulised lapsed, samuti see, et kodus ootaks soe õhtusöök ja kord. Ta tunneb end hästi peremudelis, kus ta on ise määrav, lastes naisel vastutada kodus toimuva eest.

VEEVALAJA

Veevalajast naine on hea abikaasa, sest ta pole armukade, annab mehele vabadust ja usaldab teda. Vastu soovib ta aga, et mehel oleks olulisi saavutusi karjääris ja suured eesmärgid. Ta võib soovida olla näiteks mõjuka poliitiku või ärimehe naine.
Veevalajast mees on hea abikaasa, truu, suudab pere eest hoolitseda ning armastab südamest oma naist ja lapsi. Ta nõuab aga, et naine annaks talle nii vajalikku vabadust, aega olla iseenda või sõpradega. Kui elukaaslane seda respekteerib, siis toimib pere hästi.

KALAD

Kaladest naine oskab luua kodus tõeliselt rahuliku atmosfääri – justkui pesa, kuhu peita end kõige ja kõigi eest. Mehelt ootab ta aga abi igas olukorras, tuge, mõistmist ja truudust. Seda kõike hindab ta väga kõrgelt ning kui ta seda saab, siis võib ta olla väga alistuv ja kuulekas.
Kaladest mees on sageli väga romantiline ja ülevoolavalt armastav, ta oskab naist hellitada ja kätel kanda ka siis, kui mesinädalad on juba ammu selja taga. Teiselt poolt on ta aga ebakindel ja kartlik ning mitte eriti ettevõtlik. Sageli jääb ta pereelus parema meelega tagaplaanile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...