pühapäev, 28. september 2014

Tekkis huvi meillegi reaalse järele, sp käisin enne tubaseid tegemisi läbi pizzarestoranist. 
Telekas seinal näitas kohalikku st india filmi. tundus põnev. Oli mingi pidune moment, hotellielu,  karneval, tantsud ja armastus või selle puudumine. Tellisin taimepizza, vegetariana. Kõik letitaga olid uued.
Pizzaga koju jõudes oli täpselt aeg, et vaadata ETV-st "Suurt Maalritööd"
Kord õige ammu, kui maailm valmis sai, oli ta värvimata. Siis tuli pintslimees, käes värvinõud, ja kattis kõik värviga.
Vahepeal käisi n kaljudel ja subvist meeleolu hingamas. Sekka mõned smssid. Nt. K-le. Et üks vaba õlu on üle, ei läinud õnge või siis oli tal kala endal :D 
Silmasin ka selle sügise esimest võilille.


Pilt varasemast ajast.

Lisaks tegevused, mis toetuvad süsteemile vs. kodukootud sepik. Võimalustest ja puudustest mõlemas otsas. Sellest peaks pikema loo tegema. Mõlemal juhul on teise süsteemi minek üsna raskendatud, kui puudub sellekohane plaan. 
Näited.
Muusika
Aiakastmissüsteemid
Autohooldused
Postipakkide liigutamine
Alkoholi pruukimine
Lähisuhted


Väike kummaline tunne tekib- õhtul all parklas kolades. Mõned tulevad naabervabariigist just nüüd, parkides oma autosid. Käin ise samamoodi. Nii lühike, noo kängitsetud tundub see aeg siitpoolt vaadates. Et justkui terve maailm on sealpool selle lühikese ajaga. Läbielamised, oma keha ja ajuga. Kohtumised, jutud, plaanid. Mis sellest hetkes on minetanud oma reaalse rolli, jäävad vaid mõtteisse ja nädalaga keerab päris palju seda leeki madalamaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...