laupäev, 3. mai 2014

Päikseline päev ja shteliselt soe üllatab, kui arvestad vihmaste päevadega.

Murran koode.
Ärkasin, sest päike kuumutas nägu. Õhtul olin läinud magama nii, et hommikupäike tuleb täpselt sinna kohta.. Riietusin, selle järel astusin majast välja Nimelt asus autos poolik hapukurgipurk ja mul oli sealt natuke vaja üht asja. Jätkasn hommikurituaale. Jalutasin Maihommikus, kahelpool teed õitsevad kollased nartsissid. On ka võililled, kuid linnakeskuses on iluaiad ja prügi. Vahepealset eriti mitte. Kastene ja märg on roheline muru sellisel kellaajal.
Kõnnin tänava lõpuni ja sealt tagasi, teele jääb parkuuriväljak, teen seal mõned lihtsad hommikuharjutused. Spordimeeste pisik on sees ja edaspidine teekond hoopis teise mõttega. Kivitreppidest jooksen võimeldes. Linnahall oma katusega meelitaks taas.




Ei pane, sest mul on praegu kuradima igav on! 

Audio.K.Uibomägi & K.Renser., K.Oidekivi, M.Müürsepp
Freddy, mu arm /Vanemuise teatri muusikalavastusest.
Picture. Tyga- Make it nasty

neljapäev, 1. mai 2014

Korraks

Ühel päeval. Juhtumisi täna, võiks kirjeldada üht pooltundi nii:


"Hei, kui lähed uut Mercedest tooma, vii ennem Skoda allahalli, et suhteliselt lähestikku teekonnad" Sõnab K, S500 võtmeid pihku surudes. Teisaldan KASUTATUD Octavia hallist õue, sealt paremale ümber maja, vastutulevad autod osalt annavad teed, teisalt võtad ise koomale. Vastutulev samanE Skoda ja selles istuv naine tagurdab pikalt, et mahuksin paremale, väravatest sisse pöörama. Omaette naerdes. Liigun teokoda meeenutavat ringlevat kaldteed mööda alla. Sealt paremale ja tagurpidi nii lõppu kui saab. Tihti enamat ei saagi. Siin asuvad müügisolevad halliautod. Suur osa neist seisab rivis õues, linnutraatide all.
Mõned aastad vana Skoda on seisnud, seetõttu veidi rabeda olekuga, piduriketastel kraabib roostet, käiguvahetus takjane ja roolitunnetus veidi tuim. Kõik mis ei liigu kasvatab sammalt.
Treppe ei kasuta, sama kaldteedmööda tõusen õuele. SIIN ON PRÜGIKASTID ja siit saab maja taha ja selle ääres oleva aianurgani, kus ootel uued autod. Must S500 ootab kohe katusealuse taga. Selle väljapäästmiseks tuleb veidi tagurdada, ühe takso mööda laskma ja rivide vahelt teekond algab. Taksocentrumijuures on kitsas ja lasen vastutuveniva auto mööda. TEEN HOOGSA PAREMKAARE, ET MAHTUDA AVATUD HALLIUKSEST SISSE. Olin vabanenud Skodavõtmetest, samas seisab õues juba ootel VALGE Peugeot 507sw, et viiksin selle tagasi samasse paika kuhu nagun lähen, KÄIBEL värskelt formuleeritud otsus, kuna järgmine uus auto -  VALGE C-klass ootab sealmaal. Nii kaks kärbest samasse matsu. Või oli selles hetkes must E- universaal.
Need ja umbes veel 25 muud nimetajat tõid päeva õhtusse.
Elan RAADIO VAHENDUSEL kaasa Tartu Tudengite Kevadpäevadele.
(Räägivad võrreldamatult valjult kuidas kevad/suvi on kohal just seal)
Homme on R2 sünnipäev. 21 vanuseks siis. Esimest päeva mäletan, olen nii vana.
Klubis illusioon Suur Papa jA R2 sünnipäev. 2.05.
Olen raadioguru.
Olen õhk mida hingan.
"kui saan sinu plaane ja ettevõtmisi kuidagi kaasa aidata, siis anna teada" olid lahkuvad mõtted.
Möödunud korrast, mil Eestis ja teekond enne laeva Mustamäele viis. K sattus mu teele ja nii see läks. Meil on veel paljust rääkida, või on see illusioon. Üks kahest. Jõgevamaal 21 Juuni peaks siis nägema. Aga siis ma võrumaal ja peab sätitama neid asju :-) Märksõnaks sobib Arabella väga hästi.
***
Töölt lahkudes kasutan teed, mida pole ammu sõitnud ja kasutan mälu neid koridore, mis asuvad kusagil läppunud keldris. Ometi ei vedanud soojasõlm alt ja kohele jõudsin. Viisin paberid ära. Vastutulnud S, oli 36 h üleval olnud, lennureisid ja kauged maad seljataga. Reedel näeb ja saab lähemalt ühte koma teist teada.
Poed kuuest kinni. Ei läinud järjekordadesse. Pizzapaik on nagunii lahti ja mul on süüa. Midagi ikka. Ei soovi seda hullumeelsust kogeda, mis enne sulgemist ja peale sulgemist kaubamajades toimub.
Hotellis ootab mind arbuusilõigunelik ja upitud helisüsteem koos pildiväljundiga. (Põrgulikult kiire internetiühendusega) Audiolahendus, mis peaks Rahuldama Minu Vajadused. Ja vooooodi. Mida ei suudaks hetkel kasutada, sest ei mahu pähe selline ilus õhtu maha magada. Eilne väsimus sai krooniks võimaluse varamagada 25 minutit. Ja see isegi töötas, kuna äratus lubas ärgata. Tihtipeale äratus ei luba ärgata, vaid lubab edasi lükata.



Tsaublaulu

Loo alatekst peidab endas varianti, et lugu on mitu korda ümber kirjutatud, parandusi tehtud. Lisatud on ka mõned fotod ja lisad. K.Kenderi sissejuhatus Eminemi ja Rihanna loole.  Ja see pole mitte läbi läinud, toorik, nähtavad õmblused ninaall. Ja nii siiis jääb.



Ühel päeval. Juhtumisi täna, võiks kirjeldada üht pooltundi nii:


"Hei, kui lähed uut Mercedest tooma, vii ennem Skoda allahalli, et suhteliselt lähestikku teekonnad" Sõnab K, S500 võtmeid pihku surudes. Tagurdan Octavia hallist õue. Teekond viib ümber maja. Vastutulevad autod annavad teed, teisalt võtad ise koomale. Skoda ju. Teekonna lõpuotsas tagurdab mu ees sarnane Skoda, mille naisjuht naeratab mõtteliselt. Mahun tast parempöördeks mööda ja liigun teokoda meenutavad ringteed mööda alla, maja all asuvasse müügiosakonda. Sealt  mõned meetrid paremale ja tagurpidi nii lõppu kui saab. Vahest mitme autopikkusejagu, vahest mõned meetrid. Tihti enamat ei saagi. Siin asub kasutatud autode flashim võimalus. Paljud seisab õues, linnutraatide all ja pole just kõige puhtamad enamasi.
Kasutatud Skoda on seisnud, seetõttu veidi rabeda olekuga, piduriketastel kraabib roostet, käiguvahetus takjane ja roolitunnetus veidi tuim. Kõik mis ei liigu kasvatab sammalt.Pole siis vahet milline autotootja on eseme valmistanud, mis nagunii seismisega paremaks ei lähe.
Treppe ei kasuta, sama kaldteedmööda tõusen õuele, kus asuvad prügikastid. Liigun paremale. Uus must S 500 ootab katusealuse taga. Selle väljapäästmiseks tagurdan kitsukesest vahes põiki teerajale, enne üht taksot mööda lastes. Taksocentrumijuures on samuti kahesuunaline teekond veidi mõtetu ja lasen püüdlikult vastutuveniva auto mööda. Kraabin veidi vasakule, et teha hoogne paremkaar halli avatud uksest sisse. Kohe varsti seisab õues ootel valge Peugeot 507sw, mille olin leidnud varasemalt, u pool tundi tagasi. praegune situatsioon näeb ette, et viiksin selle tagasi samasse, kuhu nagun lähen- järgmine uus auto -  valget värvi C-klass ootab sealmaal. Nii kaks kärbest samasse matsu. Või oli selles hetkes must E- universaal. 
 
Need ja umbes veel 25 muud nimetajat tõid päeva õhtusse. 



esmaspäev, 28. aprill 2014

Mis värvi on universum?  Vaadake Mercedese kataloogist järele.
Universumisinise uue B on valinud üks homne klient.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...