neljapäev, 3. juuli 2014

10s.

 Käisin ses kõrvalolevas poes, juba sisenedes jäi silma kassalindi veeres seisev tütarlaps.
Kuidagi oli porimatt üle serva läinud ja lükkasin selle saapaninaga jälle põrandale, samas sisenedes.
Jõudsin märgata, et tütarlaps kassaliindi veeres puhkes naema sp. Selline kena ja lihtne naeratus + naer.
Jäin veel mõtlema, et ei jõua kahjuks tema sappa võtta end.. Et tundub huvitav.
Igaljuhul tulin oma ostudega teise kassase, kui olin silmanud üht teist tütarlast. Teda mõneti pilguga jälginud, kuid mitte ära söömisele mõeldes..Tuli ta just minu taha seisma, sõnades oma emale, et siin on just hea seista, kuigi oli veel mõni kassa ja isegi natuke lühema järjekorraga. See tütarlaps naadlus minu selja taha. Jäin poolviltu seisma tema ja eespool olevate järjekorrainimeste vahele. Et ta saaks vabalt vaadata seda mis meeldib, mitte seista tummalt mu seljas. Igaljuhul maksmiseks läks, andsin peenraha, Midagi kolm eurot ja sente. Arve oli selline, et oleks võinud anda lisaks kümme senti, saaksin euro tagasi. Müüja küsiski kümmet senti, et siis lahedam. Sõnasin naeratades ja veidi rahakotis otsides, et ei ole.
Teate mida tegi minu selja taga seisev tütarlaps seepeale? Kes oli end sisuliselt nurunud minu selja taha seisma.. Ta ütles selgelt ja kindlalt. " Minul on" Ja andis müüjale kümme senti, tänasin naeratades ESMALT nii tütarlas, kui asjade edenedes müüjat. Selline lugu, kus tegelikult rahast jagus, kuid, et oleks täpne tagasi anda sobis kellegi kümme senti sinna vahele..


http://www.annaabi.ee/BMW-m5884.html  Hishorty bmw

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...