reede, 24. oktoober 2014

Tuli vesi, õhk, maa..

Horoskoop ja stiihiad allikas


TULI
(Jäär, Lõvi, Ambur)
Tuline, äkiline iseloom, erk mõistus, taiplikkus. Kannatamatus pisiasjades, vastumeelsus pikkade seletuste suhtes, võime kiirelt tabada peamist, puhangulisus. Teete enne, kui mõtlete. Keeldute kahetsemast või rahulolematust avaldamast oma tormiliste tegude tagajärgede üle. Teil on keevaline veri, tuline pea, olete ülimalt seksuaalne. Teil on plahvatuslik iseloom. Teie elusoojus ja tulisus köidab inimesi. Reeglina olete edukas, ja kui ei ole, siis käib ebõnn teie kannul. Vastavalt teie stiihiale, tuleb teil oma sõpru ja armukesi valida samuti "tule" või "õhu" hulgast – õhk on põlemiseks hädavajalik.
Kokkusobivus
Tuli ei sobi veega. Kas aurustub vesi või kustub tuli.
Tuli võib sobida maaga, kuid alati püsib oht, et maa jahutab tule, tuli võib aga maad kõrvetada.
Teie plussid: oskate hästi otsuseid vastu võtta, olete dünaamiline, jutukas, reibas ja optimistlik, vapper, energiline, tegus, veetlev.
Teie miinused: olete kärsitu, armastate kamandada, pealiskaudne, enesekindel, kangekaelne, tihti vihastuv ja vastuoluline, ükskõikne, tormakas, armastate flirtida.
Kui olete Jäär, seesama "leegitsev" tuli, lausa hapniku-atsetüülisegu, kustumatu (väsimatu).
Kui olete Lõvi – olete ühtlane tuli, mis põleb rahulikult ja püsivalt. Te ei ole nii impulsiivne. Olete tugevam ja järjekindlam.
Kui olete Ambur, olete petlik tuli, põuavälk, pikne. Lahvatate ootamatult, kuid võite ka jahtuda ja kaduda.
Kodused tingimused: elada tuleb avaras jahedas ruumis, kus lahtises kaminas praksub tuli.
Töötada tuleb samuti jahedas ruumis ja värskes õhus. Suletud ruum, kus on õhupuudus, lämmatab tule.
Sümbol (talisman), mis kuulub teie stiihiale - salamander, kes elab tules (edutoov tulevaim).

VESI
(Vähk, Skorpion, Kalad)
Püsimatus, emotsionaalsus, üsna terav tundlikkus. Tundeassotsiatsioonid, instinktiivne reageerimine inimestele, mille aluseks on tühised järeldused, alateadlikult fikseeritud sündmused. Olete kohanemisvõimelisem kui arvate. Võite arvata, et sattusite väljapääsmatusse olukorda, kuid teised näevad, et leiate oma tee probleemide lahendamisel nagu vesi takistustest möödumisel. Olete väga vastuvõtlik teiste meeleoludele. Kui keegi viskab kivi teie abajasse, võib virvendus sellel püsida mitu päeva. Teie meeleolud vahelduvad kergesti. Kui kellelgi on ebameeldivusi, tunnete talle kaasa. Tunnete hästi inimesi, sündmusi, kohti. Inimesed isegi peavad teid ebanormaalseks või üleloomulikuks. Te ei oska seletada miks, kuid teie eelaimused, lähevad reeglina täide.
Kokkusobivus
Veemärgi inimestel tuleb samuti valida partnereid vee- või maamärkide seast – veele on maa hädavajalik mahuti.
Vesi ei sobi tulega, kuid võib elada õhuga, kui ei karda udu või pilvesid.
Teie plussid: tundlikkus, veetlevus, seltskondlikkus, heatahtlikkus, rahulikkus, idealism, loominguline kunstnikunatuur, võime tungida teiste mõtetesse, kannatlikkus.
Teie miinused: tujukus, ärrituvus, põiklevus, melodramaatiline iseloom, pessimism, laiskus, ebapraktilisus, iseloomutus.
Vähk – veeaur, väsimatu, energiline.
Skorpion – jää, oskab varjata oma kavatsusi, võib vastavalt vajadusele soove külmutada või üles sulatada.
Kalad – maalune vesi. Eelistab takistustega võitlemise asemel neist mööduda, mööda põigelda. Kuid peamine – oskus millelegi vaatamata edasi liikuda, läbi tungida, ja võita, ja uputada.
Kodused tingimused: tuleb elada vee ääres: meri, järv, bassein aias või akvaarium.
Tööks on vajalik vaikne rahulik koht.Vältige ärrituvaid inimesi ja lärmakaid sugulasi, armastage kauneid vaateid (vaated veega on ideaalsed).
Teie kaitsjaundiin, näkineid, kes armastab avatud veekogusid, kuid võib asuda elama ka akvaariumi.

ÕHK
(Kaalud, Veevalaja, Kaksikud)
Taibukus, lõbus, elav iseloom, jutukus, seltskondlikkus. Olete omamoodi perekonna "tõlk", tõlgendaja, kes ei armasta alluda emotsioonidele. Eelistate külma. Plaanid vallutavad teid. Mõned neist püsivad peas kogu aeg. Omapära – loogilised mõistlikud järeldused, selgitused. Seetõttu seostuvad õhumärgid mõtlemisega, ettekujutlusvõimega. Te elate ideede, mõtete maailmas. Teil on selge, täpne mõtlemine, armastate opereerida loogiliste argumentidega.
Kokkusobivus
Vastavalt oma stiihiale tuleks teil valida sõpru ja kallimaid õhu ja vee hulgast. Õhk sobib veega, kui ei karda tuult ja maaga, kui sel pole midagi tuule vastu.
Teie plussid: terve mõistus, objektiivsus, kollektiivsustunne, kohanemisvõime, abivalmidus, suhtlemisoskus, kiretus, arukus, vabadusearmastus.
Teie miinused: kangekaelsus, enesekindlus, kahepalgelisus, lobisemishimu ja keelepeks. Külmus ja kaalutlevus, omavoli, lodevus.
Kui olete Kaalud – olete eredalt avaldunud õhumärk: külm, rahulik, keskendunud, teie peamine jõud on – veenmisoskus.
Kui olete Veevalaja – olete liikumatu õhk, olete surve all. Teid eristab keevaline mõttetegevus, mattumine plaanidesse. Olete suremas soovist anda mitte midagi kahtlustavale maailmale priiuse ja vabaduse.
Kui olete Kaksikud – olete liikuv õhk, kord soe, kord külm, mõnikord mõlemad korraga. Oma teel tegutsete mõistuse ja sarmiga, vajaduse korral kasutate samu omadusi eemaletõrjumiseks.
Kodused tingimused: elada tuleb avatud tuulistes kohtades, kus on palju värsket õhku, äärmisel juhul konditsioneer.
Töötades ruumis, valige laud akna juures. Võimaluse korral viibige õues.
Teie nähtamatu vaim, kes teid kaitseb ja soosib - sülf, eelistab õhurikkaid kohti – aedu ja põldusid.

MAA
(Kaljukits, Sõnn, Neitsi)
Maine argiinimene, ei mingeid jalustrabavaid plaane ega projekte, praktilisus ja reaalsustunne. Nimetab asju õigete nimedega ja nõuab sama ka teistelt. Te tunnistate ainult seda, mida saate näha , kuulda või katsuda, mida saab kinnitada materiaalsete asjadega, tõestada faktidega – ja ei mingeid fantaasiaid. Teid võidakse pidada proosaliseks, kuid praktilise nõu saamiseks pöördutakse just teie poole. Te teete tõesti tegusid, samal ajal kui teised ainult lobisevad. Vähesed kujutavad ette teie varjatud sügavusi – olete liiga uhke ja sõltumatu, et neid avada või demonstreerida.
Kokkusobivus
Sõpru ja kallimaid tuleb valida maa või vee hulgast – maa vajab vett, kui ei taha muutuda kõrbeks. Maa võib ka koos tulega eksisteerida, kui tal pole midagi mõnikord esinevate juhuslike lõbustuste vastu, samuti õhuga, tingimusel, et on võimeline aegajalt orkaane üle elama.
Teie plussid: praktilisus, usaldusväärsus, oskus toime tulla oma rahaga. Te ei oota elult liiga palju, olete järjekindel, visa, töökas, oskate pakkuda tuge ja kaitset.
Teie miinused: olete igav, ettekujutusvõimeta, ihne, pessimistliku ellusuhtumisega, kangekaelne, julm enese ja teiste vastu, südametu.
Kui olete Kaljukits – olete kõige ehtsam maa, s.t. varjatud, armastate sündmusi juhtida kulisside tagant, lavale tulemata.
Kui olete Sõnn, olete kindel ja kõigutamatu, kehastate jõudu, mis on vankumatu nagu kalju, kuni rakendub teie vulkaaniline sisu.
Kui olete Neitsi – olete tegus, palju asjaajamisi jne. Teie deviis: iga asi omal ajal, sellega liigutate mägesid.
Kodused tingimused: peate elama maal, surudes kõvasti kannad vastu oma stiihiat. Armastate aedasid, kasvuhooned ja lillekastid aknalaual on kompromiss.
Vajate stabiilsust ja kindlat tööd.
Teie õnnetoov vaim päkapikk, ta elab aias, varjulises urus, võib elada kasvuhoones või aknalaual lillekastis.

pühapäev, 19. oktoober 2014

w204

Mul ema küsis, et sellel autol siis ei olegi peeglitel suunatuled?
Tõsi, ei ole jah, BMW- hakkas taolist asja ajama alles mõne aasta eest. Nii vastasingi.
Kuid kadunukese asemel peab tiival ikkagi miski kohta täitma. (BMW)

Üllatuspakkumine või saadavus antud autole- alustaks teisest. Saadavust Eestis väga ei näe.
Just nelivedulist. Kes hiljaks jäid siis uuena kahjuks enam ei saa.
Auto siis W204 Mercedes Benz C klassi viimane ots. Eelnenud mudeli sedaan- ja universaalmudelid. Nelivedu, sooritusvõimeline mootor. Lisaks autoga kaasa antud varustus, nagu viimastele mudelitele kohane.
Ostusoovitus siis neile kellel mõtteis midagi kompaktset, kes ei salli E -klassi ja kellel pole BMW (kolmanda seeria) - jaoks kohta.
 Stiilivärvid
Punane, must, valge.
Miks ei soovita enamalt kasutatut- sest praegu soovin välja tuua antud mudeli uueväärsed omadused.
Vähesõitnud auto seda ongi.
Olukorras kus päris uut mudelit (w205) ülistavad isegi need, kes ei tea autodest midagi, vb nii peab:)
Hetkeemotsioonid ju kinnitavad, et tegu on hea autoga. Kuid oma puudustega. Mis kohe silma ei jää.
Sest kõik on nii uus, nagu armumine ;)

w204

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...