esmaspäev, 30. november 2015

S

Välja on tulnud uus S klass Mercedes Benz cabrio.
Selline harukordne kerelahendus siis-  kupee ja sedaani kõrvale.
Ajaloos ka varasemalt ette tulnud, et kõrgklassi sedaanist tehakse kupee ja sellest omakorda lahtine versioon..
Me alles ootame seda. Värske ja tuline.

 Nädalapäevad tagasi juhtus selline lugu, et S-500 tavapärase sedaakerega käis klaasivahetuses ja mingil moel olevat rooli taha, näidikute ette pudenenud kinnitusliimi. Seda eemaldades jällegi olevat rikutud armatuuri kattev nahk. Kõik oleks jäänud teadmata ja kirjutamata, kui selle murega poleks isiklikult tegelenud. Ja siis möödaminnes kuulda, et olevat midagi ära rikkunud.
Täna sai sarnase S500- ga liigutud ja ei tulnud meeldegi, et vaadata korraks "kellade"(mille aset täidavad ekraanid) ette. Et nagu meenutus või võrdlusmoment tekiks.  Lihtsalt puudus seos eelneva looga, tookord küll vaatasin seda veakohta ja lasin vähe sisepuhastusainet, ning puudutasin mikrokiudrätiga, kuid sellega asi piirdus. Selge oli, et nahk on juba rikutud, seda lihtsamalt, kuna pööratud naha servad on vastuvõtlikud kulumisele. (Näitlikul ülemisel pildil nähtavast jätkukohast oli pinda maha hõõrdunud, rooli taga, display all.) Et polnud vaja teha muud, kui natuke märjaks teha ja oligi teist tooni ja veel koledam kui enne. Lahedus sai ilmselt värvimise teel korraldatud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...