laupäev, 5. detsember 2015

Boonusaeg.


 Pizzapaiga teenindus pakkus hinnaks 6 eurot. Näppudevahel olev 7 peenikest andis euro tagasi. Tegelik hind 7.90. Teinekord tasub klient olla. Sõeluda sama paiga vahet. Ja vahede vahet. Õhtusöök olemas, koju ära.
Parklasse sõites näen eemale pargitud S60-t. Nii nagu lubatud. Linnuteed mööda minnes märkan, et klaasil pole parkimiskella. Vinnan süle sisu üles korrusele, uksevahelt saan S60 võtmed. Taas autoni jõudes asetan uksetaskust leitava parkimiskella armatuurile, suunaga kaheksale. Võtmed jäävad köögilauda ehtima.
Hommik, hommikukohv.
Lõunast heliseb telefon. R soovib, et vaataksin ta antenniühendust. Polnud varem käinud, sain juhtnöörid ja pm kõndisin samas välja. Kohapeal teine kohv, kook, jutt. Fotoalbumi rolli täitev nutiseade ja rikkis antenniühendus, lisaks sai teleka ekraani ülaservast maha võetud kaupluste jaoks mängiv demoriba.
Hiljem käisin poodides, soetasin Rihanna paadi ja antennikaabli jätkuühenduse, hetkeline parandus sai lihtsalt kokku surutud. Standardiseeritud ühendus annab pikema perspektiivi ja näeb parem välja, seda siis edaspidi tegema.

Antennikaabli jätk, pildil oma kookonist väljas. Ühendab kaht kaabli otsa, et asi oleks pikem.
Rihanna paadist muidugi lugu kaugel, siiski lugudest koosneva cd albumi, lisaks üks teine 98 a. hitte sisaldav duubelüllitis. Müüja veel avas karbid ja duubli vahelt kukkus mingi ühendushing vahelt välja, püüdis värisevi käsi asja korrigeerida, sõnasin, et see maksab vaid euro, et las olla.. Kasutatud asjade pood siis :) Rihannast oli kokku neli eri versiooni. "Umbrella" on minu soetatu esiklugu.

Ahjaa, kaamera remont osutus koos varuosaga 20 euri maksvaks, see sai siis juba ..mingi laupäev korda, kuupäeva ei saa öelda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...