laupäev, 13. juuni 2015

Kaunis suvepäev.

Märksõnad edaspidiseks: E32; tanklahohv; Autogrammid; terrasss+da vs terass+da;

 Ostsin korrektori, põhjustest miks seda tegin ei saa pikalt rääkida. Tegelikkus on nüüd nii, et vigu tuleb sootuks vähem- vigu tuleb vanaviisi, kuid meeleparandus on nö kohe käest võtta. Seega on blogis nähtavad teemad kliinilisemalt puhtamad ja lisan ka pildi korrektorist, juhuste kokkulangevuste näol on hetkel kaabel millega pilti levitada autos.

1.80 eurot. Seitse meetrit, müüüja müüja sõnul kaheksa.



 
Siia tuleb pilt korrektorist



 

Ilusat hommikut.

Leidsin uue sõnadepõimiku mille järgi on lihtne blogi üles leida, see on SÄÄSEROOSI. hommikune uni just nüüd sõnas selle nimekoosluse. Saame aru, et pärnus on sarnane tänavate ristumine- sääse-roosi-pärna und supeluse. Unenäos esines sõnapaar koos ühises sõnas. Nagu mootorrattur ja tema kiiver. Sääskede ja rooside eest varjab ära küll.

Tulemas on selle suve üks ilusamaid päevi.

kolmapäev, 10. juuni 2015

https://hannaliiiiisa.wordpress.com/2015/06/10/koigi-maade-proletaarlased-uhinege/

Väikee meeenutus, et rohkeem tähtii lausee sisee ladudees kaotab ideee usalduse.
Eesti Vabariik 2015. 
Tina panema.

Eedit.
Veel enne kell 22.00, poes õlut valides ja Hansaõllepudelit vaadates tuleb vasakult neiu ja annab informatsiooni, et tegu tavalise Premium maitsega, et on proovinud. Nii lummav. smile emoticon Tänud. Selliseid tugevaid ja samas sügavaid naisimee vajame. ;)

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...