laupäev, 11. juuli 2015

Miks nad on.

 Lähivõte. Kebab, teadlikult, raudkonks, meenutab sirget kapilinki. Liha on sellega kinni seinas. Esmalt keerab käsi konksu lahti, kuid samas keerab kinni tagasi. Kahvliga liha eemaldades murdub väiksem ülemine osa lihast just konksu kohalt, pole midagi jupiti saab ka. Vaagen saab täis. Portsjon mulle, mida ei söönud, et jagagem. Sööme kõik koos. Mehed lauas ootavad. Liha meenutab pekist sealiha.
Järgmine pilt, kaamera liugleb üle laudade. Erinevates ümarlaudades erinevad mehed ootel. Tinglikult tähendamas erinevaid päevi. Ootamas oma kaaslast. Seda üht. Jagamisel neiu.
Halliseguse ilmaga Tartu.  Peamaja ees näen mõlemaid. Ja ma ei saa endiselt aru miks nad on.
Ikka veel.

neljapäev, 9. juuli 2015

Normal

KalliS päevik
Neid ridu kirjutades tuleb tunnistada, et peale pühapäevast seiklust pole kodujalatseid jalga saanud, neid millega õues liikuda. Täna neljapäeva õhtu. Pole seega välja jalga tõstnud, kui vaid tööasjus. Aktiivsest puhkamisest perse valus ja õhtune unenorm haarab jalalt. Sobib ka seesugune põhjendus, palju mööda ei panegi.
Kirjutanud olen, kõik varjatud, toores, poolik, pigem analüüs, korrigeerimisel, meeldetuletused.
Nüüd kus selle nädala esimene õhtu kus saab päikest võtta teen siis sellise teo, et avan arvuti ja kirjutan mõne avaliku rea. Päikest lähen võtma, käed ja nägu on üle küpsenud, muist varjatumaid külgi teps mitte,

Homme on kolmas päev paigas kus olin tegev eelmise hilissügiseni. Meenuvad erinevad ajad, asjad, mõtted. Justkui ajas tagasi mindud seoses asukohaga.. Liiga palju meenub, eelmine suvi oli kõik justkui hästi mõne koha pealt, mitte, et nüüd valesti oleks, uued tuuled, uued inimesed ja kõik see.
Kangutab vanu haavu see paik, esimesed päevad on nii.
Aga olen tugev ja naeran läbi aegunud piina :) Kõik.

Õhtune liikumine toimus ja vihmasisse see jäi. Algul võtsin päiksekad kaasa - ilm lubas seda ja väljusin soootuks lirtsuva tallaga.

´Hiljem, oli siis PinaColada ja kohv. Vaatasin, et võiks eestisse minna, polnud enam sobivaid pileteid tagasisõiduks. Reedel lubaks minna muidu. Pühapäeval peaks hommikul tagasi tulema, ei sobi.
Haapsalu jätsin meelega ära ja niisama minekuks olen hiljaks jäänud bronniga.
Sellest tulenevalt siis ilmselt folgi ajaks. Vilj.

esmaspäev, 6. juuli 2015

iSE EI VIITSINUD, SIIS KUSKILT IKKA SAIN. CAPS SORRY.

Mul on
maja taga mänguväljak,
raudtee ja lennujaam
(grin emoticon)
maja ees on tee
ja majad,
majad, majad...
Mitmed sajad..
 
K.Š.
 
 

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...