laupäev, 2. aprill 2016

 Telefon käis vannis nii, et näppisin teist, samas oli vett piisavalt palju, et kõhule toetuv telefon mingil hetkel oli alaservaga vees. No okei. Kõik töötas edasi ka mõni tund hiljem. Hiljem laadisin, asetuseks sai pikali. Sealt sai niiskus edasi ja öö ja päeva olin ilma telefonita. Pime, kutu. Vastaval päeval oli veel kutsunud, sai sisse helistada!? Mina seda ei tea. Hiljem siis kuivas radikal. Päris pikalt, siis julgesin laadima panna, esimesed katsed ei teinud midagi, järgmise päeva õhtul näitas küll, et laeb- väga tühja telefoni. Kaasnes mingi tundmatu graafika. Ja u tund hiljem näitas juba õuna. Hiljem tegi veel uuendused ja tänapäeval pole ühtegi viga.
Varahommikul hakkas mingi piiksujama. U minutis hetkeline joru. Okei, viisin vannituppa radikale kuivama siis juba töötava telefoni. Et ju siis midagi on rikkis ikka, aga piiksud jäid ikka tuppa. Vaatasin ka teise telefoni üle, ikka piiksud. Siis tuligi suitsuandur alla võtta- patarei hakkas otsa saama, tõin telefoni radika pealt tuppa tagasi ja magasin edasi.

Samasse perioodi Superstariga pikem öötripp, külmetused, piduriandurist johtuvad probleemid ja väike kolimine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...