teisipäev, 31. mai 2016

Kiirpilk Ford Edge maailma. Uus mudel*

 Tuhmunud pärliks nimetada ei saa vist enam ühtegi Fordi mudelit. Värskeim Edge kannab endas võimet aktiivselt kaasa lüüa nt viimasel ajal Mercedesel valminud maastikumudelite ringkonnas.
Oma suuruselt mahub konkureerima Mercedes GLE-ga. Hinna poolest siiski soodsamaks jäädes. Sõiduomadustelt jätab toeka ja raske- samas nobedalt liikuva auto mulje. Kõik mis on auto välimuses on uus ja huvitav, sisemus ei karju, on selline selgelt hoomatav ja hästi lõhnav. Vahelduseks meeldiv uudismudel neile kes otsivad suurt maastikusõbraliku välimusega toodet. Proovitud auto helisüsteem ei tundunud kõige parem. Koht mis tõi paralleele Kuga-ga. Muidu väiksemast sõsarast ikka hoopis teistmoodi auto, täpselt niipalju teistmoodi, kui palju saavad kaks maastikusõbralikku sama firma toodet erineda.
Edge on mõeldud tunnistama nende meeli, kellel on oluline autos leiduv isikupära, enamalt luksuslikke jooni ja rahulikum kulgemine. Kuga on Fordi selgelt igapäevasem sõiduk neile kes mingil põhusel Mondeot ei soovi.
Aga ootame ka uue Kuga ära. Mis siinkohal selgus on see, et Ford oskab ja tahab tuua turule häid mudeleid. Ford üllatab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...