kolmapäev, 29. juuni 2016

kolmnurr.

 Pean kõigepealt tunnistama, et pole kuigi populaare olnud üheski hindamist või läikimist nõudvas portaalis. Seda mitmel põhjusel, osalt kunstlikult, osalt meelelist laadi. Viimased kolm päeva on olnud väikestviisi erandiks, nimelt siis postitanud ühes teada tuntud grupis veidi ja saavutanud sellega väikestviisi tähelepanu. Vaikselt hiilides siia ja sinna ja siis nüüd hea tujuga. pärast puhkust ikkagi-  muutus kogu see toodetud krempel populaarseks. Esimese pooltunniga 30 läiki- minujaoks okei. Õhtuks pea sada läiki.. Väga kena tulemus, lisaks kommentaarid, tundus jäme ots olema.  Tänaseks siis lood nõnda, et mind kehastav tegelane visati antud ruumist välja. Teadmata miks. Pole olnud sellist juhust päris mitu aega, kus keegi ei võta valmisolekut selgitamaks olukorda, eriti kaotajale poolele. kUS JUSTKUI PEAKS OLEMA REEGLITELE VIITAV SÕNUM JA HOIATUS EHK? Seetõttu on kahetsusväärne seista nüüd siin ja anda teada avalik pöördumine. Tulenevalt juhtunust avaldan siirast kahetsust ja loodan, et minuga toimunut ei laiendata justkui reeglina väiksemale või suuremale osale antud grupis liikuvatele tegelasele. Lisaks olen tänulik, et minu viited võimalikule alkoholireklaamile või reklaamile laiemalt, lasti minu postitused (2) püsida antud (väga populaarsel e. jälgitaval) kanalil peaaegu ööpäev. Seega polnud tegu rikkumisega mis justkui võinuks kellegi õigusi või mõisteid rikkuda..
 Kaotada midagi sellist kust ei saa selget sotti ei ole kaotusena mõõdetav. On selgusetus ja kiire edasiminek sellest eemaldudes.  Küll tekitab hetkelist nn eufooriat tähelepanu ja meeldimine. Selle kaotust  või siis isegi selle olemasolu ei saa tõlgendada millegi reaalselt toimuvaga.
Isik kes võiks teile rääkida peensusteni nt Citroen C6 olemusest, või teistpidi värskeima Fordi kiiresti sõitmise autost- kehakarvad siiamaani värisemas- ei pea tukk norgus jääma ootama selgitust administraatorilt, loojalt vms, kes ei anna endale aru kellele ja milleks on keskkond loodud.
Muidugi ootan siiamaani selgitust ja võimalikku leppimist.
Soov on ennekõige edendada ja pakkuda abikätt sel raskel teel,  mitte lahkhelid.
Eelnenud seigad ja kogemused on nädalapäevad vanad- sekka mahtus ülimalt meeldiv puhkus Saaremaal- aga seal olete kõik käinud. :)
Loodan vaid, et kogete väheses ja enamas soovitud tundeid ja emotsioone. :)



/Facebookist mõneks ajaks eemal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...