laupÀev, 17. detsember 2016

Always late. VÔi kui siis jaa.

đŸ‘ČđŸ‘±đŸČ

 Eelnenud nĂ€dalavahetuse (aeg kus toimuvad kĂ”ik olukorrad, praktikas ilma teooriata) ĂŒks esimene mĂ”te mis hingelt Ă€ra tahab kukkuda on laupĂ€eva hommikune meeltesegane teadmine, et olengi kainestusmajas. Õhtune punane vein patustas veidi, sama laupĂ€eva hiline aeg vĂ”ttis Absoluutselt vodkat. Hommik kainestusmajas silus konarusi ja lisas naelad. Pidamine parem ja tĂ”si- pĂŒhapĂ€eva hommikul oli enesetunne tĂ€iesti okei.

Niisiis andis ekskainer tĂ€napĂ€evasel suvalisel laupĂ€eval ande vahetada auto rehve. Alla lĂ€ksid peetud Continentali naelad, miks naelad, sest juhus valis nii. Lamellid olnud aastaid, seekord siis tundub, et kaalupĂ”hiselt isegi parem valik, vĂ€iksem, kergem auto istub kĂŒĂŒntega paremini tee kĂŒljes, kui lamelliga.
Pole siin mĂ”tet vigurdada kĂŒtusesÀÀstu nimel vĂ”i justkui mugavuses, et lamelli vahetusperiood kevadel vĂ”ib nĂ€dalaid siia-sinna liikuda. Konkreetne Soomlase kasutatud poolpeetud nael 4mm/5mm. alla ja aprillini vsjo.
Lisan, et kasutan meeleldi lamelle- need hetkel nt teisel autol mustrisĂŒgavusega 8 mm.

LaupĂ€eva teine mĂ”te pidurdab end sooduskupongide maile, nĂŒĂŒd kus oli soov jĂ”uluĂ”htul kruiisi alustada tuleb vĂ€lja, et kupongil olev kood ei kĂ”lba antud vĂ€ljumisele. Jaanuaris pole ka aega selleks, jÀÀb veebruar. Ja ĂŒldse tikub see suvepoole minema, suvalt ilma kupongita. Muidu jaanuari esimene nĂ€dal peaks teoorias vaba olema.
Sellest siis jutuajamine emaga, kui andis teada, et nii ja naa. Reaalse koodi sain alles mÔned pÀevad hiljem. Eelmine kord oli vahva ja iga aasta ei peagi sinna ronima.

Mingil hetkel kÔigutab veidi samas aimates, et pole mÔtet sellistel asjadel pidurit nÀppida, las minna.

Hetkel on pĂ€evaplaanis ĂŒĂŒrnik vĂ”i sellest tulenemata korteri vahetus.
Hetkel ĂŒĂŒr 919- Veebruarist 941-
Kahepeale oleks pooleks. (kaks tuba)

Ühetoalised 600-700-



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 KĂ€ratus kell 5 ja lĂ€bi mitme asula lĂ”puks pea kohal. Veidi eile ja tĂ€na kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik vĂ”is jĂ€tkuda, ehk siis ...