teisipäev, 21. juuni 2016

Sangad peavad piste fi

 Peab olema suursugune kõige suhtes mis kotib sind läbi elu.
Olenemata kas oled suhtes või on ainult kotid.
Friike ja muidu kammitud kujusid tolmutab neid suveteidmööda nagunii, olenemata su tujust või joobeastmest..
Püsi kannatlik ja maadligi. Eläma on laiffi on sanonut üks suurkuju, elu on see hetk ja ka järgmine.
Tänapäeva indiviid katsub arvuti või nutiseadme pulssi. Kui mitte liiga palju, siis enamalt, kui 16 a tagune aeg seda lubas. E. Võimaldas. E.Tamm. Arvuti või nutiseada korrutab- seda nagunii, kuid ta korrutab, et aeg on minna edasi, tulutu on otsida tagasiteed. Kõik mis on tulevik see hiilgab. Minevikuvorm on roostes ja määritud, käärima läinud õunamahl, kellegi jaoks ehk parem- nö lootus, kuid tulutu ootus. Viisin oma pulsilt kella laadima. Loeb samme, Sebastian Loeb.
Midas ma veel pean ütlema, on, et JUUNIKUU olulisem sündmus tuleb minu jaoks Saaremaal.
Saaremaa niitude kasteses süles. Laias laastus üks ühele.
Fakk off spiritualistid, kui te nüüd pärga padjaalla ei pane, ei saagi tanualla.
Tervitan kõiki blondiine.
Kõikki ja kõiki on mõlemad õiged. Tänapäeval.
Täna öösel on valgust. Ei ole vaja lampi panna. Süütus on hukatus.

Täielik luuser, part 2

 Sel ajal kui Kalevipojad laevas teist külge pööravad, olen mina laevatekil, manustamas kofeiini sisaldavaid tooteid ja nii järjepanu, sest mul on kajut ja kajutis on neli voodit e. koikut merekeeli.
Olen juures olnud mõttel, et olengi luuser ses kõlavaimas mõttes, kõlvatuimas südames, lasen neil olla põrandail sirgu, ega pehmes voodiski paremini ei virgu. Hommikul kell kuus on taju nagu öösel kell kaks, sest kajut ei sisalda akent. Akne probleemidega sisalik ei karga, viimase lume aegu, mis oi muide kaks kuud tagasi- photosüüdistus olemas-  võis märgata suvekummi ja tihedat lund ja sadu. Hanged küll jäid minevikuvormi, et vormida memme sest saanuks. Kui Arno isaga koolimajja jõudis, olid tunnid juba alanud. Luuser.
Muide Arno öömaja on olnud kasutada küll. Sel korral võtab ehk midagi muud, kuna valik nii lai nii lai, davai.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...