kolmapäev, 13. juuli 2016

Elamus 2016 vs elamus 2006 tänapäevases kastmes.

 Viimasel ajal ärritab tehnoloogia vananemine.
Mitte otseselt protsess, vaid pigem üldsuse käes vaevlev, st kasutatav tehnika vahekorras oma kasutuseaga.
Korralik köögikata ei soovi kümme aastat vana saumikseriga miskit vahustada.

Niisiis on kasutatav tehnika uus, uuele lähedal, kaasaegne, tehasest tulnu e. autoajakirjadest loetav. Seetõttu on veidi ebaselged olukorrad, (olukord üldiselt väljaspool tööaega) kus vaatan majaesist parklat... Kes nende 10+ aastat vanade "saumikseritega" sõidab?
Hinnaeelistus ei saa ju olla esmane luba selliseks olukorraks..
Pigem harjumus, vanemate autode lai levik, lihtne saadavus. Ehk siis kogemus nähtud ja järeleproovitud lahendustega. Lisaks pinnapeane teadvus uues ja moodsast. (muidugi on liisinguhundid, kes vahetavad iga kolme aasta järgi uue vastu- nö positiivne liikumine, millel siinkohal ei peatuks)
Uus on ulme- see mis meile on kättesaadav ja igapäevane.

Nii kulgeb suur osa rahvastikust sellega mis on kord loodud ja toidame kasutatud asjade turgu.
Lisaks seotus mõttelaadiga, et kasutatu on mingilmoel meile.
Köögisaadetes valmiv toit on meile natuke kauge, käepärasem ja lihtsam on teha seda mis HARJUMUS LIGI TOOB ja söödav. Pealegi kaste teeb toidu.

Meeldib seejuures mõte, et uus auto või eksootiline köök on jäetud elamuseks.
Elamus on alguses, hiljem ei pruugi ;)

teisipäev, 12. juuli 2016

Suh.

 Oma tegevusega- õieti oma olemasoluga tõkestad teise maailma avastused ja vajalikud sammud..
Kahjuks ei selgu tolle teise olemasolust tekkiva kasu/kahju võimalik vahekord. Võib olla ka selles olukorras nn puuknähtus. Sellevõrra võib osutuda õigeks eelnev käik. Kuid nagu võib arvata toimuvad olukorrad selliselt, mida kanda jaksad.

Seetõttu on loomulik igasugune teede lahknevus, uute väljundite endasse loomine ja tagantjärele tarkused. Inimsuhetes kannab rolli vajalikkus ja sügavamatel tasemetel roll mida on andnud karma. Nn segajad saavad üsna ruttu teelt kõrvale mõnedel juhtudel, et rolli sisu ja teekond säiliks.
Me ei saa oma pearollist lihtsalt hooga üle marssida, üritad ja see tuleb tagasi ja alustad ikkagi sealt samast. On rasked ja on meeletult lihtsad tasapinnad.. Individuaalne, mõneti ühtlustuvad jooned..

pühapäev, 10. juuli 2016

Mis teed? Tule õue?

 Põnev on kui inimesed küsivad, et millega tegelen. Mõnikord jõuab teemani, kui alustan, et kohe hakkab puhkus. Niisiis üsna keeruline seletada millega tegelen, tänane arvamus siis reklaamindus ja esmane pakkumine IT valdkond.
Monika- kui see siin on reklaam ja IT siis nii on :)

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...