reede, 9. september 2016

Ällä - Dresscode Ft. Beebilõust


Osavõtlik tai ei.

Mõtlen nendele kordadel, kui metsloomad on auto ninaeest üle tee lipsanud. Korrad kus on pidanud auto seisma jätma ja kuulama tagant tulijate küsimusi või jutukatkeid. Niivõrd osavõtlik teema ja rahulik ja konkreetne küsimus või abi pakkumine. Ja sinul on sel hetkel kõik meeled kusagil mujal. Läbielatu ja hetk.
Justkui polnudki midagi drastilist, kuid meeled on maha keeratud, vaos, teisel levelil.
Ka tuleb tuttav ette? Näiteks suhetes.

neljapäev, 8. september 2016

Soome keel ja meel. Aga- mutta.


Hi Mom!
 
Tänapäeval on öeldud ja kinnitatud, et olla nii nagu justkui minu soome keele oskus võrdub sarnasele olekule, kui oleks seesamune keel mu emakeeleks. Tänks.
 
Te ei oska valetada aga see-eest viisakus on tugeva põhjaga.

kolmapäev, 7. september 2016

Ahvatlev suutäis.


Tsau.
Ma ei tea mida te mõtlete, tõenäoliselt ei saagi teada ja kui teaks ei ühtiks me avamus ses asjas. MUIDU TAHAN LISADA, ET ÜHINEN JEREMY ARVAMUSEGA - S.Superb. - Auto mis on uus ja huvitav, kuid on ikkagi sellevõrra külmkapp mis külmkapp!

Kombib tänapäeva nõuetes. St kes soovib see saab tänapäevase, ökonoomse, lisadega, võrdlemisi mugava, kvaliteetse ja suuremahulise sõiduki. Isiklik arvamus ründab kohalikku teadmist, et sama raha eest saab isikupärasema sõiduki ja teades infot, et Skoda isegi ei arvanud taolisi suuremahulisi müüginumbreid- oleme saavutanud uskumatuse! Tee lihtsalt valmis see ja rahvas ostab.
Aga külmkapp ka ei nõua süüa ja toimetab vaikides. Või siis..?

Skoda Octavia mõjub ses suhtes mõistlikumana, kuna lihtsalt loodud masse teenima ja seda ta teeb.
Kompaktsem, samas igamehe autona laiema mootori- ja varustuse valikuga.

Suurelt autolt ootaks isikupära või blingi, mitte külmkapijoonestust. Ja klientuur pole ka see kes lihtsalt jooks selle auto isikupärasex.

Räägin siis nii, kes on kokku puutunud alates turule tulekust erinevate Superbidega. Lisaks muud. Igapäevane tegevus.

Parandus:
Skoda Superbi hinnatuim pool on tema hind- tõesti soodne pakkumine suurte autode liigas. Seega arvestage hinda antud auto teema käsitlemise juures.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...