laupäev, 17. september 2016

Arrivals


Uue auto puhul võtad endale aega, et tutvuda  kasutusomaduste ja kõigi lisadega..
Kõike justkui pole vaja ka. (rohujuuretasandil)

Kasutatud auto puhul võtad endale aega, et tutvuda "kasutatud omadustega"  ja kõigi vigadega.
Kõike justkui ei pane pahaks ka. (hinnaklass on koju tulnud)

Vead on mõlemal. Ja boonused.
Hetkest olemas ja ajaga mõõdetavad.

Lühidalt.

Eri hinnaklassid saavad kasutatuna veidi ühtlasema joone alla. (Näiteks võtame autod mis on jõudnud oma väärtuses 10 000 eurot ja allapoole)
Sünnilt kallimad on tehniliselt keerukamad ja võivad kasutajat ärritada, boonuseks on oma aja mugavus ja maksimaalsus. Kui on korras! Kasvõi näiteks korratu vedrustuse töö jätab kogu asjale küsimärgi. Eelnenud korratud avariijärgsed remondid jne.
Vähema hinnaklassi autod pakuvad kasutatuna veidi selgemat ja igapäevast tarbimisvõimekust, boonuseks on juhtumid, kus autoga tuleb kaasa kindel ajalugu ja/või võimalikult minimaalne või olematu avariide hulk.

Olles nüüd samal hinnaskaalal on tõenäoline, et uuena vähem maksnud auto on vähem kasutatud, võrreldes uuena kallima autoga, samas olles ka aastaarvult värskem võrreldes samasse hinda tulnud luksusautoga. Siin on muidugi võimalused, et vanem luksusauto ongi reaalselt hoitud ja mõni odavam uus auto on mõne aastaga mingil moel läbi kulutatud, kas siis tehniliselt ja/või esteetiliselt. Protsentuaalselt selge vähemus. Selgelt väljendudes või hinnas on see või teine ka välja toodud. Keskmiselt on keskmised autod müügis. Väga hea ja väga halb tavaliselt samasse "keskmisesse" ei satu.

Aeg ja kasutaja teeb lõpuks nagunii oma töö.

kolmapäev, 14. september 2016

F-

Kirjuta 16 sõna, tähestiku järjekorras. F tähega ja sõna mis sobiks peale Focus´t.

Focus
Foobia
Fokker
Folk
Font
Foor
Forrest
Fosforiit
Fossiil
Fragment
Frakk
Freud
Friik
Frog
Front
Fuck

Leia 16 viga

-
-
-

Leia 16 tõde.

Selline see elu on.

pühapäev, 11. september 2016

Näpud2

 Lähinädalatel on ilmavalguse kätte toodud Toyota Corolla- uuendusjärgne mudel, millelt võib leida ka Toyota Touch2 meedialahenduse. (kallimatel mudelitel)
Saanud seda süsteemi 5 nädalat lihtinimese kombel põgusalt katsetada, võib kinnitada, et töötab küll ja saab end tuua tänapäeva ka Toyotat roolides.

Lisatud link kuidas internetilahendust näppida.
 https://www.toyota.ee/world-of-toyota/articles-news-events/2014/toyota-touch-2-how-to-videos.json

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...