kolmapäev, 30. november 2016

Räim tomatis. Kes on kes ja mis on mis. Ja miks üldse.


 Kella kahese pausi eelsesse jääb see moment, kui uks alla kukub. Sealtmaalt mõtlen, et õnneks on meid palju, et küsin mingi tund varasemalt minema. Poole neljast tuleb töö, siis 10 enne nelja järgmine. Ütlen, et 10 minutit aga, kiire, tüüp seisab niisama, ei oska midagi teha. Teeme siis kuidagi valmis, kõik on juba ära läinud, saadan ka kaks viimast minema, et mis siin ikka, vahepeal oli töö kinni pargitud, egas, midagi. Olin suht ärritatud kogu selle loo peale. On mehed, on lihtne töö ja on kiire ja kõik liigub vastuoksa? Kolmekesi ka nagu. no ma ei või!!??
LASIN MINNA. Töö peale tööd.
Olin rahulikult paigal, tõin homseid uusi ette, tegin muud asja, et et vb tuleb siis veel midagi, olen paigal vähemalt. Hiljem viin töö minema, hüppan veel korruselt läbi, oli hoolduse mootoripesu tulnud, kuid mees oli ise nõus pesema, seega arvet ei tee ja lasin jalga 20 min, enne viite. Parklas lasen esiklaasil sulada,, keeran juhipoolse klaasi alla, muusika valjem. Värske õhk, millegipärast saan fooridetagant ühe Avensisega järjepanu kiirendada, ju jäi minust sarnane mulje. Tegelikult suht pohh olla. 0.5 PLUSSI.  Lasen kuulata esirehvide, liikuvate sillaosade vingumist, no mida te vingute, mingi loogiline ving või sisuga mõte?  Tra kas avensisemees tahab täpsemalt selgitust miks ma aken lahti sõidan ja peale parklast keeramist muusika maha keeran, mis küll juhtumisi PEALE tema kuradi kiirendusnivood. Mingi hullem proovisõiduperiood, kui google isesõitvatel autodel selle autoga peale metssiga. Google auto peabki ise sõitma- mitte keegi ei taha sõita sellisega!!!
Keskuse väikesele ringile trügib liinibuss ette, pargin end keset ringi. Siis otsustab, et laseb ohutuled paar korda ringi käima, et tänud vms. Aga ära pöörates näen, et sõitis politseil taga, no selge siis. Suht suva. Otsustan keskuse poe kasuks ja pargin väliparklasse, naastes on 60 eurine trahv klaasivahel.  Segasemast selgem siis, ALATI peab eelnevalt parkimist alustama, ei loe, et hetkeks ja kell autos. Targemaks saamise nimel ju korra võib, poode ja parklaid oli valikus eelnevaid. Selleks puhuks siis kasulik info saadud edaspidiseks.
Vann ja söök ja tee, ei jõua enam, magama. 20.20 seisuga on äratus ja sama aeg on mingi number helistanud, mingi müüginumber, no ei jõua enam tõesti. Kas ma helendan kõigile nagu mingi sitt?

Kõrgele, aga suht vaikselt ja suvaliselt ja omaette tegutsedes, miks mul siis selline töö on kus kogu estraad käib lõpuks läbi enese? Ja mul on sõnaõigus.

Ja selle käigus ei tule koju maksuameti kirja, et saaksin oma tulud deklareerida, selle tulemusena saan eilse seisuga 5 eurot tagastust, mingi suvaline tahab kiirendada fooritagant kuna arvab, et olen mingi tummiga juss? Olen palavikus, haige ja üle töötanud ja mul on suva! Ja homse töötoidu ostan autost leitud kahe eurisega ja samaaeg otsustab parklaturva 60 trahvi teha! Mul ei ole maksuameti tagastust see aasta, saate aru sellst v? Ja Toni maksab alles homsest võla!!! Ja nädalavahetuseni kui ma ei lähe eesti on kaks päeva! Ja ma olen haige tra. nahh!!! Ja meil on vituskiired tööpäevad ja samavõrra aeglased #eiteamidateha" tegelinskid. Niisamuti on üür just makstud, sellevõrra palgapäev just oli ja üüripinnale ei ole ühtegi huvitatut!!?? Kas mulle on seda kõike vaja? Ei ole!!

Kas need novembrid või üleminekud detsembrisse ongi sellised?


Jätkuks nüüd vaid kannatust, meelteseisundeid mis võimaldaks edu märgata, oskust toime tulla ja raha.
Kannatust toime tulla uute töötajatega kes on sinust justkui kõigest üle, kuid kes ei saa aru soome keelest piisavalt, kel on omad naljad, oma mingi süsteem, mis ei käi meie kiirte hoiakutega samas taktis. Märgata edu ja muutust kinnisvaraosas, et leiduks üürnik, lihtsalt kogu selle tralli peale saab raha otsa, ei saa pikalt peale maksta lihtsalt. Pole tulus. 

pühapäev, 27. november 2016

Lumi kannab.


Päris meeldiv vahelduseks pühapäevase sõitlemise asemel soojas korteris, diivanil elutseda.

Põlv saialilleekstraktiga kokku määritud, tuline kohv ka just joodud.. Akna taga miinus neli, kaks nädalat tagasi oli talvisem, vahepeal siis kevadine. Külm, tuul näpistav..
Siin ja seal tuiskab ja pühib teralist talvkatet, samas nädala jooksul siiakanti ei paista seda juurde tulevat. Eestis muidugi on lund siin ja seal.

Taas avastada midagi sellist nagu auto24 foorum, täiesti elus koht ja samas nii retro. :)
Ootel jõuluplaanide elluviimine, logistiliset kättevõtmise asi. Siis neli päeva palgatööd. Uuest aastast puhkus..
 vsjo.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...