laupäev, 10. juuni 2017

Teadlased on avastanud, et naissoost pingviinid osutavad tihti - ütleme siis nii, et seksuaalseid teeneid – suvalistele meessoost pingviinidele, kes ei ole nende kaaslased…ning seda vahetuskaubana pesa ehitamiseks saadavate kivikeste vastu! Pole kahtlust, et tegemist on pingviinide seas levinud (ja täiesti legaalse) veidra prostitutsioonivormiga.

Nuoret kuvaavat livenä kuolonkolarin Periscopeen





A1
paremalt üle vastassuuna ja otse alla




 
Öö vastu neljapäeva juhtus taoline õnnetus kus uljalt juhitud auto sõitis esimese kurvi sirgeks. (sarnaselt viljandi BMW majasuhtega. Kiirus üles ja paremale suunduva kurvi asemel otse ja lendu.)
(Parandan, et kurv võeti antud loos lõpuni välja, küll siis lõpuots vastassuunas ja vasaku esirattaga üle tee ääre ja sealt edasi külg vastu kraaviperve ja puudesse) Kiirus võis olla u 130 km/h 60 alas- märk mis näitas just alanud asulavälist teed. Väikeauto sööstis kurvi lõppu, sealt teelt välja ja pinna kadumise tõttu vajus juhipoolne külg allapoole ning auto leidis tee u 25 cm läbimõõduga puudesse. Millest suuremad lõikasid katuse piilarite alaäärtest maha, kleenukesemad puud lihtsalt murdusid auto teel. Purunes kogu auto- tõmmates kaasa kinnitatud turvavööd- koos uksepostidega.  Kaks noorukit rebiti autosse lõiganud puudest kaasa.
Surm oli silmapilkne.
Käest pudenev telefon on õnnetuse alg- ja lõpufaas. Viimased kaks sekundit.
Mitte, et ma vannitoaaknast seda iga päev nägema ei peaks kust see 1.30 kestnud retk alguse sai. Puhaku hinged rahus.

R.K.

Kui oleks minu teha soovitaks vaatama minna küll. Ehe ja mõtlema panev..
Viimased etendused.


reede, 9. juuni 2017

Jalg. Käsi. Kael. Liha.

 Hea lihatoit viib keele alla alustades lõhnabuketist. Võib olla ka vastupidine reaktsioon. Samas olen isiklikult suhteliselt kehv lihatarbija, küll ei saa kätt ette panna, kui serveering tõotab olla üle ootuste ja juhtudel teadmata mis taldrikul, mängib aisting ja suguline hormoon ping-pongi,, et siiski annab kahtlus endast märku ja maitseb ehk võrratult.
Minuga ei ole lihtne, seetõttu eelistan einestada väljas. Muuljuhul kodune lihtne roog.
Kes on sündinud kokaks see saab ilmselt paremini läbi söögiharjumuste osas mis valdaks mu meeli. See sunniks sundimatult sööma ka loomakeeli, viies põimikus kõige muuga mis ei ole tavapärane.
Toit on õhk või sarnane. Samas õhku me hingame möödaminnes. Toit lubab minna poolseksuaalseks, et tahta mida ja kuidas võtta.  Vajadusepõhine õhk ja vajadusepõhine toit (kosmonautika) suruvad meeled alla ja tagavad oludele vastava heaolu. Meeleolu, korrapära. Sundimatu liigutuse millegi muu järele mis esmavajaduste järjekorras. Või sealt edasi, mida vaid inimene vajab. Ehk tahab.

Alkohol
Tubakas
Riie
Taksosõit
Isiklik mina
Riitused
Ilusa ilma tegevused
Lambiasjad
Noorusepuhangud
Isiklik ruum
Välivoodi
Sanitaarpäev
Täiskuu
Romantika
Raha
Ulme
Välimus
Minevikunormid
Uued asjad

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...