esmaspäev, 19. juuni 2017

5Miinust- erootikapood

Reede õhtu me valime pinda, Tantsime, tantsime ära ei minda, Disko tuled ja valguse sära, 3 pitsi viina - möllu saab täna, Järgmine peatus, vitud on veatud, Sammud on seatud, tülid on maetud, Rannas mul meeldib, sa mulle meeldid, Lühike seelik, triibud on peeglis, Tantsime, tantsime kuni on hommik, Päikesepaiste ja veidike kommis Mõnus on olla ja 3 pitsi viina, Seeliku all tutt on priima, 5MIINUST täna paneb hängi, Lava taga laivi ja oksendab ämbri, Rotib sinult su hääle tämbri, et keskööl pimedas su pruudile sängi ronida saaks, kolida ma Maha ei tuleks ma nädalaga, Nüüd hädaldab ta, et sitt olid sa, Ning minuga jätab su jumalaga 5MIINUST erootikapood S'usse paugutan augud kui gootika mood, Su vitt on märg nagu troopikasood, Ja kaob tagaistmelt kui motika hoog, Tõuseb türa, tule tee müra, Nikun sind nii, et kuuleb kogu küla, Võsu reede, o-baari ees, Su näkk nii märg et on põlvini vees Refään (2x): Teeme su tissidest triibud, Pagassis on kilo, Keegi võiks valada viina, Miinus teeb alati liiga, Teeme su tissidest triibu Pikem kui pirita jõgi, Rullitud torudeks rahatähed, Sellest on alati vähe Su näkk saab bäkkaris sisse, MDMAd juppe ja pitse, Jutid on siin kängemad, Miinused 5 dränk & drugs, Attenzion, alarma, Tulevik tume nagu mu karma, Aperol spritz, viina saab pitsi, Kiitusekirja seitsmenda litsi, Otsi, kodu on kauge, Kaks kabanossi ja üks kaheraudne, Paratamatust mu Audis ta kohtab, Kui maandub kohveri otsa, Su voodi on tühi, kui augud, Ja Taukari laulud ja kaugsuhte kaugus, Mina pealik, sina oled vitt ja lahutus paberid, This is it. Päike on kustunud ja kuu kerib välja, Kui telefon kutsub, et kustutada nälga, See on rämmar, vali mida soovid, Juppe ja viin, mõrna ja proosit, Saab bändi, keset viru mändi, Welcome to Võsu uue brändi, Blow jobi, anaali või händi, Su pruut minu pool öö läbi gäng-bängi, 5MIINUST, nussi ja kiim, Kui tuled oma naisega siis koju ta viin, Päevakoer võtab vastu kõik libud, Ja tissidest saab pikad triibud Refään (2x): Teeme su tissidest triibud, Pagassis on kilo, Keegi võiks valada viina, Miinus teeb alati liiga, Teeme su tissidest triibud, Pikem kui pirita jõgi, Rullitud torudeks rahatähed, Sellest on alati vähe Tantsime, tantsime kuni on hommik, Päikesepaiste ja veidike kommis (7x)

Odavad minimalistid.


 Tuleb tunnistada, et käibivate hetkede mõjul on tekkinud eelarvamused kahe suhteliselt erineva autogrupi suhtes- väikesed tänapäevaautod (Opel Adam, Audi A1 jne) ja vanad igapäevaliikurid (nimetagem siis aastad 90-2000, eelnevaid võiks pidada hobiautodeks. )
Käibiv hetketõde saab innustust toimunud õnnetusest, kus noored ei tulnud väikeautoga toime mis ometi tänapäevane ja turvaline-  õnnetus leidis nõrgima lüli ja tappis kaks noort inimest brutaalsel moel. Alkoholi pruukinud noored ei saanud ilmselt ise midagi aru, (mida kinnitab ka filmitud video) kuid vaatajale jääb üsnagi sünge pilt toimunust.
Praegu linnatänavail neid väikseid autosid vaadates tekib kujutelm lihtsast taparelvast. Isiku enese pihta toimuvast suitsiidist. Iste ja koorik plasti ja plekki ümber, mis ometi võimaldab võtta suuri kiirusi.  Olla vajadusel kiirteel.
Teine laad halba valgust on suunatud autodele mis toodetud kunagi ammu, nende modifikatsioon kataloogi järgi on midagi eelajaloolist, tänapäeval sellist ei leia ka mitte C kategooria automüügiplatsilt. Autod mis on ometi liikluses ja vajadusel ka kiiremat starti ja kiirust lubavad ja samuti osa meie liikluspildist. Ohutusest ja võimalikust heast sõidutundest ei pruugi neil täit ettekujutust enam olla.
Autod mis on mineviku varjud, nad on olemas, tihti mäletame neid heas valguses, kuid tänapäeva standardid on ees minema jooksnud..
Nädalavahetuse L-Eesti tripil nägin viimaseid kordades ja kordades.. Ja suuresti õnnetustevabalt nemad seal liiguvad.. Esimesi seevastu märkab siin ja maja ümber, nagu ka tõelisi vanu ja unelmate autosid.
Võiks lausuda Uku sõnadega -
"lase mul olla mina"


 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...