esmaspäev, 28. august 2017

Oli taas halvem. Ei teadnud kuhu end peita.


 Ta tänas mind viisakalt, kuigi uks oli meie teekonnast mitme meetri taha jäänud. Tema väljumine ja minu sisenemine sai olla samast uksest- olin selle lingist väljastpoolt nii jõuliselt haaranud, et uks jäigi mingisse avatud olekusse, justkui teismeline tütarlaps peale esimest tutvumisfraasi. Naine tänas mind avatud ukse eest ja mina ühmasin tänud vastu.
Poes oli olnud puuviljadega põranda värvimise võistlus. (Koristaja neil minutitel tegeleb kunsti hävitamisega.) Juurvili ei jätaks IIALGI selliseid värve ja mustreid, seega kõik mis kasvab puuotsas on kunstimeelega st värvimisomadustega. Leidsin enesele vajalikud fruktid e õunad, seisin sabas maksin ja naastes uksele oli see endiselt risteliti lahti, kuna eemalt lähenes keegi uus külastaja samale uksele jätsin selle nii nagu oli. Rippuv hüdrauliline abimees ülaservas armetult rippumas. Värske õhk andis lootust paranemisele.
Tausta mängib R2 Programm, reedene (25.08.2017) Sipelga 14.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...