kolmapäev, 4. oktoober 2017

Laadija kärssas niisama läbi. Uus klots 25.90-

 Püksid ostsin nii, et proovimise käigus kadus "neil moodsamatel" tagaküljel olev hinnalipik kes-teab-kuhu. Ostsin ikkagi needsamad - hinnalipik oli lennanud "nelja tuule poole" Tehing toores ehk kinnitatud. Minu silmis sünnis teguviis need 68 eurot kulutada. (õige hind 99-) Need lihtsad asjad millest tundsime rõõmu ja mis jäävad meelde tänu nendele materjaalsetele osakestele mida saab enese ümber kanda. Mis justkui kinnitavad, et "hei maan- kuskilt me ju tuleme ja siiralt me olemas oleme" Klaudia  (Claudia) või kes iganes sa olid- tšekil lausa Eestilik Gretel. Tegid hea töö.
***

Hinnalipik ilmus vaatevälja järgmisel hommikul ja seda hotellikorrusel. Samal üheksandal, liftide ees. Keegi koristaja polnud tahtnud seda üles korjata, võtsin ise. Tundus hea. Isegi veidi imelik,et kuidas siis seekord nii ja siin.... Aga kui võtta siis sealt kus saab... Pealegi oma.




esmaspäev, 2. oktoober 2017

Torm





Selle videoklipi filmimise aeg jääb aastasse 2009 ehk siis kõik on muutunud sellest eelnenud hetkest. Või kas kõik saab muutuda? Lugu on parem kui antud esitus aga kunagisest lauljast jääb selle looga selgem, ehedam pilt..

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...