esmaspäev, 2. juuli 2018

"Jaht" 23 juuni 2013 kirja panduna. peidetud postid avalikuks 2018.

 Tüdrukud kellega minna küüni taha või sauna alla, või kolmandasse veidrasse kohta..
Mehed püüavad end samastada tüdrukuga kellega soovivad kiirelt seksida. Vastavalt siis latti tõstes või langetades. Hetkemeeleolu püüdes. Objektile vastavalt aega ja kehakeelt kulutades.
Minut lugemist.
Lihtsaim viis on jääda endaks, olla avatud ja tüdruk tõstab, langetab ise. (latti ilmselt) Mida teadlik tüdruk teeb nagunii, et tühi vaev veiderdamisega endale tähelepanu võita. Kui ei huvitu on järgmine tüdruk. Kui on selline stiimul seatud sellesse õhtusse. Uskuge, see töötab! Ja jääb põhiline- valikuvabadus mõlemale, kõigest väike töö iseteadlikkusega.
Eriti jama siis kuskil külas, kus kolm neidu ja neist pooled ideaalid. Sest paremat pole.

Kõige paremat tüdrukut saada.. Nn "ideaali"
Lihtsaim vastus - ei peagi seda üht saama. Naised, neiud, tüdrukud on erinevad.  Meeles pidada, et alati on keegi teine kellega võiks samal hetkel näiteks silmuskudumisest rääkida. Või siis keegi kes soovib just seda mida oled otsinud. Juhuslikult teadmata kuidas seda sulle selgeks teha. Oluline on kiire reageerimisega end ümber suunata uutele jahimaadele, mitte jääma ootama. Ole avatud ja rihi oma mõtted ristuma, ületamata või allasurumata end.

Mõte neile  kes vägistavad, tapavad, kaotavad inimesi jne.. Et tüdruk tundus nagu tahtvat, kuid armastas ikkagi täiskuud. Selleks puhuks ütlen, et võta keegi teine. Sõnum mida tasub meeles pidada. "võta keegi teine" Kõige esimene mõte, kui muud mõtted on omas mättas. "saad kellegi teise, teine kord"
Rõhutatult ülemäärane seksuaaltegutsemine millegi saavutamiseks kellegi juhututtavaga, ei vii pikemas perspektiivis võimalike oodatud tulemusteni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...