kolmapäev, 7. märts 2018

Leslie da Bass & Evelin "Elastiknaine" Võigemast - Naine


https://r2.err.ee/nestorjamorna# Eesti põrandaaluse hip-hopi erisaade. 6.3.18

Ja küsimusena rippu: Millisest vahemaadest võiks olla jutt?

"noor tütarlaps saab puutumatult minna riigi ühest otsast teise, kullakamakas pea peal".

teisipäev, 6. märts 2018

Sytik2000


 "Elu tuleb võtta sellisena nagu see on."

 Mida me selle lausega silmas peame?
Esimene meeldetuletus on nii, et antud mõtte tähenduse taga ei ole mingit seost, nagu tuleks leppida sellega mis on, ja kui pole midagi, siis Jumala rahuga lasta edasi nii nagu on. Kujutleme end lainelauale, seisma tasakaalu ja liikumas lainetel, keskendudes kõigele muule kui pinnal püsimisele, kiirusele, kuivaks jäämisele. Keskendudes hetkele, liikumisele, tasakaalule. Punktile silme ees.
See on see hetk milles oled praegu.

Võtta elu sellisena nagu see antud hetkel on.
Ja antud hetk on peegeldus sinu enese teostusest, võimalustest, tasakaaluks muud välised mõjutajad.
Seisad lainelaual ja liigud lainetega kaasa, kõik mis taga on eemal ja kõik mis ees on tulemas. Hetkel kontrollid vaid antud momenti. Keha asendit ja sügavamat teadvust. (millisena oma elu võtad)
Hetk milles viibime praegu on võrreldav liblika tiivalöögiga. Siit saab liikuda absoluutselt ükskõik millisele rajale, kuna liblikate maailmas lennujuhtimist ei ole. Siiski olulisem on hoida selget pead e. teha ka lennutunde ja mõtestada tasakaal. Tasakaal mida vajab liblikas lendamiseks on sinu elus ja perekonnas omal kohal. Pere, sugulased, rahvustunne, selgelt ühtehoidvad kasvustruktuurid. Nende vähemusest pole lugu, põhiline on leida just Sinul ja Sinule sobilik liikumisviis lainetel.
Viies omavahel kokku liikumise ja visiooni, moodustub midagi ekstrakanget ja sütikuks jääd sina ise.
Avanevad aknad ja vaated on hetke e. elamist väärt.

..rahulolevalt kõlab lause "elu tuleb võtta sellisena nagu see on."

pühapäev, 4. märts 2018

Seal, seale. sigale. Kiss from a rose


..ja siis sööstab suhu vaarikate maitse. Nende maitse, mis minevikus kasvasid kaugete kraavide ülemistes ja alumistes sasipundardes. Nendeni jõudmine nõudis akrobaadi osavust ja pikema säärega pükse. Samas päike ja suvi end meeltesse laadimas. Juhtus olema vihmane polnud ka mõte vaarikatele päevakorras. Nüüd sööstab ootamatult sama maitse meeltesse ja mõistad millist laadimist ja memo korraldas emake loodus sellel ajahetkel su peas. Ehe ülestunnistus. Sina olid seal, sinu pähe need memod istutan. Vaarikate ja päeva varastamise eest.

Olukord mis tuli enne kõike muud. Muutuvas ajas.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...