reede, 23. jaanuar 2015

Jaanuar.

 Raev või viha või muud tunded ei sobi olukorda, kui sõidukiks on valitud Mondeo Hybrid. Täna siis selline lugu. Üle mitme aja mingi sarnane sõiduk liikumiseks, millel pedaali vajutades tunned jõudu, samas mootori häält ei kuule.  Mondeo mahub kenasti esindusliku välimusega autode esiritta. Samas otsides mõõdukat hinda. Varuosad, hooldused teps kallimad, sarnaselt Mazdaga ja mõne muu sarnasega. Mercedes oma E-klassil põhineva hybridiga on sootuks teine hinnaklass, sellessuhtes on acceptitav Fordi maailm. Maailm sootuks teise mõttelaadiga tarbijale.
Mondeol esiuksel kirjad, et tegu kahel mootoril põhineva süsteemiga. Välja on toodud pikk nimetus, mille poolest on toode, e. auto erilisem. Nii on teinud mitmed tootjad- ka Mercedesel nii olnud. Nüüd tehakse vahe sisse. Mercedes nimelt on otsustanud kõik pikad lisanimed kaotada. Näiteks kunagi uuenduslikuna kõlanud BlueTEC saab edaspidi osaks olla d. (lihtsalt diisel)
PLUG-IN HYBRID on edaspidi e
HYBRID on nüüd h
Uudis on novembrist ja täna-  jaanuari lõpus pole veel kohanud tagaluugil lühendit, kuid eks siis ootame ära. (Mercedesel on vahepeal uudiseks uuenenud B klass)
Samuti on murendatud maastikuautode klasside nimed. GL, GLK ja ML. Nimepoolest edaspidi vastandatud lihtsustamise teel, et oleks kõigile mõista selles suures mudelite nimede virrvarris. (uusi mudeleid lisandub) Samuti kupeekabrio SLK. Uus nimi on SLC.
GL. Vastandub S klassiga. Uus nimi GLS
ML Vastandub E klassiga. Uus nimi GLE
GLK Vastanub C klassiga. Uus nimi GLC

Lisaks pöörasin tähelepanu manuaalkastiga C- klassile. Mercedesel siis nimelt manuaalkast peab olema eraldi märgitud, kui soovid autot tellida. Muidu saad kenasti automaatkastiga auto.
Lisaks oli antud autol lisavarustus null. Hinna sisse kuulusid siis manuaalkast, teistmoodi juhi vaateväljast nähtavad vidinad. Halogeenlaternad ees ja taga. (Taga vist oli mingi LED riba.)
Auto mida reklaamfotodel ei näe! Samuti on endal alles kolmas kokkupuude sarnasega. (manuaal ja "miinuslisad")

Harvaesinev Mercedes Benz C "lihtsustatud" mudel. Manuaalkast on nähtus.
 


"Õige hinnaga" standardmudel. Rool ja juhtseaded erinevad eelolevast.

 
"Visandil" on kõik sarnane va. keskosa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...