laupäev, 24. jaanuar 2015

  1.  Ma pean tegema nimekirja, juhtudel kui liigun üle Eesti. Nimekirja asjadest mida on vaja teha, mida on vaja osta ja kõige olulisem- Asjad mille unustan! 
  2. Reaalsed tehingud. Kahe eelnevaga ringi tormates kipub see kolmas ununema. Näiteks viimasel korral liikusin Viljandist Pärnu kaudu Haapsallu.
  3. Seal kohapeal kulus kaks tundi, kinno seega ei läinud Tallinnas. Küll oli u pool teekonnast (Haaps.-Tln)  lumesajune ja kohati libedate teeoludega. Algas kena 2+ kraadiga ja tee edenedes tekkis lumevaale, tihenevat sadu ja kraad kukkus 0.0 (Teekond kestab kokku 4.5 tundi. Viljandi, Pärnu, Haapsalu, Tallinn) 
  4. Õismäe jm kandid siiski linn ja seal pole nagu eriti midagi lumesajust ja libedusest. Maanteel seevastu lubasin pikivahet ja vastavat kiirust, et kiiremini läbi saada. Ringteele ei hakanud pöörama, esialgne plaan oli suunduda linna Tartu mnt. kaudu.
  5. Sarnastes oludes on mahasõidud ekstralibedad (samas sõitis üks passat mahapöördel hange) ja pole lihtsalt alati võimalik seda hoogu liiklusvoolus/tihenevas lumesajus, kus kõigile läheb kord mida parasjagu teed-  maha kruvida, et teosammul teed otsida. Linnaliiklus on seevastu suhteliselt turvaline vastavalt kiiruspiirangutele 70 ja 50.
  6. Hiljem sadamas oli vaid kerge vihm. Võtsin hessust bürgeri, muu on ajalugu.
Concept Citroën C4 Cactus Aventure



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...