laupäev, 3. jaanuar 2015

.

Hommik nüüd ja praegu- alustan õllega. Saku on ice. Eilset veidi koomale tõmmates.
Vaatepilt pole eliit.  Ootan ilma valgenemas.

Hattifnatts


EntryPageviews
United States

8582
Estonia

5469
Finland

3346
Russia

1291
Germany

830
Ukraine

428
France

375
Netherlands

144
Poland

142
United Kingdom

111

neljapäev, 1. jaanuar 2015

Näide ühest peidetud postist. Muutmata kujul 24 juuni 2014. Avaldatud 1. jaanuar 2015.

Panen kirja, ennem kui meelest läheb. Soomes sai Jaanipäevaga seotud ajaperioodil surma kuus inimest.
Kolm neist uppus, kaks hukkus liiklusõnnetustes ja üks jäi rongialla.





Sülitamine on kole ja rõve, eks. Ometi on tegu musi ühe koostisainega.


Hea kui ümberringi poolkeskmised inimesed, nii paistavad erakordsed paremini silma.
Kamp erakordseid rikuks su elu. Hakkaksid end tavalisena tundma. Või pushiksid oma erakordsusega üle.


Märkimisväärsed uuendused ja tavapärane tehnika käivad käsikäes. Ka autotootjad on seda märganud. Kes teeb uuendust, kes sõtkub kindlat rada. Kes koostab värskeid autosid sellest mida riiulitelt leida. Areng, protsess.


Muidugi,

04. DEC 2013

Siis hakkab see punnitamine, et veenda end ja teisi suhte võimalikkusest, sellega võtad endale kohustuse, sest lõhud midagi kuigivõrd toimivat, enese isekuse. Halb stsenaarium, sest sedalaadi suhe ei saa 100% tähelepanu, et kesta või pole kõigile rahuldust pakkuv. Kiresuhted muidugi teine teema, siis ei pruugi see suhtes oleva poole teine pool midagi teadagi. Kirele on õigustus. See ongi selle punnitamise päiksepoolsem ots. Aga päike põletab musta augu, kui koguaeg peal hoida. Sp suhe mõistlikum, kus on nii päevi kui öid ja muid ilmastikunähtusi, Sellisega saad arvestada, kui ei tee teist nägu ilmast akntaga.

2015

Lasin kolm pauku, tänavatevahelised on ootamatult libedad, mõnes kohas.

Ma ei saa sinust aru, valgustad?
Sellele loole on mitmeid ohvreid antud, et oluline.

teisipäev, 30. detsember 2014


Ta polnud kunagi varem surnud kalahammastega poseerinud. Tundus asjalik mõte - midagi mida pole varem teinud. Samas näis ka ohtlik. Võttis siis kala turjale, paljastades hambumused. Välgust tabatud pilt pidi minema hindamissüsteemiga saidile.
Kirjeldusega :
"Anonüümne naer"

"Te peate ennast rohkem esile tooma" kõlas kommentaar. Teiskordsel katsel kirjeldas poiss sama pilti nii : " Merede soov ei ole tappa kalu, kuid meri on koht kus sureb neid kõige rohkem- sest see on nende elukeskkond.  NB, olen vasakul. Pilt läks üles keskkonda milles hinnatakse 1-5 ja seitse ja kümme. Tüdruk nägi pilti, luges allolevat teksti ja mõtles: keskkond millekski on loodud sarnaselt, et selles saaks tõusta elada ja langeda. Justkui langevarjuhüpe, et langus võib olla parim osa, kui vari õigeaegselt avada. Avamata varjuga saabuks paraku selge surm. Mõnikord me ei taju, et keskkond milles elame on loodud õnneks. Õnneks on loodud keskkond milles elame. Nagu kalad kuival, taipamata, et meid ei ole püütud, me pole ise püüdnud olla õnnelikud.
Tüdruk puhkes nutma. Ta polnud kunagi näinud surnud kala kes irvitab oma püüdjale näkku.

NOV.
2013

esmaspäev, 29. detsember 2014

Kalavõrk.

 Suvekodu kõige viimases seinas on auk. Augud. Põrsaninaga vastu vaatamas, sinna ühendub mikser, või väike köögiraadio. Inimesed kellel on kombes köögis tegusid teha - kellel ei ole kombeks väisata kohti, kus hinnatakse 1 kuni 5 ja seitse ja kümme - neile meeldib kuulata köögiraadiot, mikserdamise vahepeale ja vastupidi. Või kõik koos, kui on kaks korda kaks põrsaninaga auku seinas. Minnes edasi võiks nimetada võiks mikserdatud vahukoort, mis on koorekiht neile, kellel on köögitöödes käsi sees ja kellel juhtub liiga hoogne mõttelend olema, mil toormaterjal väsib ära olemast toormaterjal, mil temast kasvab midagi uut, midagi teistlaadset, enneolematud. Mil temast saab või. Paljudest meist võib saada või, liigse leierdamise tagajärjel, nagu mõne kulunud raadiohitiga juhtub. Seda juhtub tihti, kui kuulata raadiot. Kui mitte viibida alternatiivsetel kogunemistel, kui ei ole kõrvu, et kuulata midagi muud. Kasvõi mahedat alternatiivi. Loomalugusid sekka. Näiteks jänasest. Või homsest.

 

est

 
Seatinast kepp, rauast jalgel voodi.
Lahked, veel viimased täiskuud,
kardinate taga, seirab tund vaikimist, mil varutund lisaks.
Öö-töö varjuks hiliseks.
 

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...