laupäev, 5. detsember 2015

Boonusaeg.


 Pizzapaiga teenindus pakkus hinnaks 6 eurot. Näppudevahel olev 7 peenikest andis euro tagasi. Tegelik hind 7.90. Teinekord tasub klient olla. Sõeluda sama paiga vahet. Ja vahede vahet. Õhtusöök olemas, koju ära.
Parklasse sõites näen eemale pargitud S60-t. Nii nagu lubatud. Linnuteed mööda minnes märkan, et klaasil pole parkimiskella. Vinnan süle sisu üles korrusele, uksevahelt saan S60 võtmed. Taas autoni jõudes asetan uksetaskust leitava parkimiskella armatuurile, suunaga kaheksale. Võtmed jäävad köögilauda ehtima.
Hommik, hommikukohv.
Lõunast heliseb telefon. R soovib, et vaataksin ta antenniühendust. Polnud varem käinud, sain juhtnöörid ja pm kõndisin samas välja. Kohapeal teine kohv, kook, jutt. Fotoalbumi rolli täitev nutiseade ja rikkis antenniühendus, lisaks sai teleka ekraani ülaservast maha võetud kaupluste jaoks mängiv demoriba.
Hiljem käisin poodides, soetasin Rihanna paadi ja antennikaabli jätkuühenduse, hetkeline parandus sai lihtsalt kokku surutud. Standardiseeritud ühendus annab pikema perspektiivi ja näeb parem välja, seda siis edaspidi tegema.

Antennikaabli jätk, pildil oma kookonist väljas. Ühendab kaht kaabli otsa, et asi oleks pikem.
Rihanna paadist muidugi lugu kaugel, siiski lugudest koosneva cd albumi, lisaks üks teine 98 a. hitte sisaldav duubelüllitis. Müüja veel avas karbid ja duubli vahelt kukkus mingi ühendushing vahelt välja, püüdis värisevi käsi asja korrigeerida, sõnasin, et see maksab vaid euro, et las olla.. Kasutatud asjade pood siis :) Rihannast oli kokku neli eri versiooni. "Umbrella" on minu soetatu esiklugu.

Ahjaa, kaamera remont osutus koos varuosaga 20 euri maksvaks, see sai siis juba ..mingi laupäev korda, kuupäeva ei saa öelda.

Hommikukohv. Täna siis kahes kohas ja suunaga üle lõuna. Hiljem räägin..


Saadetud: 09.11.2012; Loetud:     
Kuidas on võimalik ärgata ilma kohvita?
a) Ärkad sellises kohas, kus kohvi kättesaamiseks pead nt jalutama.
b) Sunnid oma kaaslast keetma midagi muud, nt teed. Kuum tass voodis äratab oma olemasoluga, olenemata mis sisuks.
c) Ja lõpuks kõige raskem, samas võimekam. Surud oma soovid tahaplaanile, asendades kohvi millegi muuga.
Näiteks valju muusika või voodist maha veeremine vaigistavad kohvimõtteid.
 
 
 
Hmm...kohe nii palju ideid :D


  • neljapäev, 3. detsember 2015

    10

     
    Tehke end märgatavaks, teid pole näha tänavatel, teeäärtes.
    Vihmasajud, pime aeg, valgusvihud.
    Hoidke end ja jumal hoiab teid.
     
    Rahulikku jõuluootust!
     
     

    esmaspäev, 30. november 2015

    S

    Välja on tulnud uus S klass Mercedes Benz cabrio.
    Selline harukordne kerelahendus siis-  kupee ja sedaani kõrvale.
    Ajaloos ka varasemalt ette tulnud, et kõrgklassi sedaanist tehakse kupee ja sellest omakorda lahtine versioon..
    Me alles ootame seda. Värske ja tuline.

     Nädalapäevad tagasi juhtus selline lugu, et S-500 tavapärase sedaakerega käis klaasivahetuses ja mingil moel olevat rooli taha, näidikute ette pudenenud kinnitusliimi. Seda eemaldades jällegi olevat rikutud armatuuri kattev nahk. Kõik oleks jäänud teadmata ja kirjutamata, kui selle murega poleks isiklikult tegelenud. Ja siis möödaminnes kuulda, et olevat midagi ära rikkunud.
    Täna sai sarnase S500- ga liigutud ja ei tulnud meeldegi, et vaadata korraks "kellade"(mille aset täidavad ekraanid) ette. Et nagu meenutus või võrdlusmoment tekiks.  Lihtsalt puudus seos eelneva looga, tookord küll vaatasin seda veakohta ja lasin vähe sisepuhastusainet, ning puudutasin mikrokiudrätiga, kuid sellega asi piirdus. Selge oli, et nahk on juba rikutud, seda lihtsamalt, kuna pööratud naha servad on vastuvõtlikud kulumisele. (Näitlikul ülemisel pildil nähtavast jätkukohast oli pinda maha hõõrdunud, rooli taga, display all.) Et polnud vaja teha muud, kui natuke märjaks teha ja oligi teist tooni ja veel koledam kui enne. Lahedus sai ilmselt värvimise teel korraldatud.


     Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...