neljapäev, 2. mai 2013

Your cat is alive

Polnud neid teateid, et kellegi kass kadunud varem märganud. Ühel päeval juhtus nii, et kass ja teated jooksid vahelduvalt mööda. Kass end kätte ei andnud ja teadete vanuseks lugesin u nädala, et ei tundnud ka muret suurt.
Kodune paikkond, kiisul muresid ei näinud olevat jne. Et küll see loom kodutee leiab. Nägijaid teisigi.
Ei tundnud päriselt kohalikku kultuuri ega keelekeskkonda, kirjutasin kuulutuse alaosasse nii:
Your cat is alive. Et omanik ei muretseks liiga.  Lisasin ka kuupäeva. Punase markeriga, mis oli taskus korgi kaotanud ja veidi määrivana püüdsin kätt kütusetsekiga puhastada.

Järgmisel päeval leiti kass surnuna, teda oli mõnitatud. Leidus pealtnägija kes oli näinud mind kuulutusele teatud sõnumit kirjutamas, samas püüdega kätt puhastada.
Mulle öeldi, et see on tahtlik tapmine ja kui ka võiks leevendada karistust, siis peale veretööd plakatile kirjutatu, et teie kass on elus, ilmselt leevendust ei paku.. See on tragöödia, mõnitustega.

kolmapäev, 1. mai 2013

44 lugu. Reamonn. Nüüdsest algab tähestik R-ga.


Vaatasin, et pole ammu sarnast lisanud. Selline muusikavalik. Videod kah siia ja sinna.
Lisatud siis võimalusega, et algus stardib ja keskpaik kannatab.
Lisaks eriti head külalisesinejad. Ma ei tea kuidas kellegil ja milliseid lehitsejaid keegi kasutab, kuid peaks järjest maha mängima küll sellest lingist. Jutt on kirjutatud põlve otsas, paberile mida torkis pastakas.
 Taust.

Rst- nagu Real. Abc- nagu Anime.

teisipäev, 30. aprill 2013


 James ronis läbi katuses oleva luugi öhe. Eelnenult avanenud kitsuke avaus sulgus koheselt peale tinasaabaste kandumist katuseplekile. Väljavaade, kui selline puudus tegelikult ka siin. Kuuldavus ja taju oli karvavõrra lähemal reaalsusele ja see oli ka põhjus miks valvepunkt oli toodud katusele- erinev koht, muidu end hermeetiliseks pidavas keskkonnas.
Teist päeva vahti pidav Lo. Silmitses mummulises sviitris saabunud Jamesi.
Täpid. Mõtles Jo. Kes polnud pikemat aega peale silmeeest tantsivate täppide muud näinud.
James, mõtles Lo, kes polnud kahe ööpäeva jooksul kellegagi rääkida saanud. Mehed tervitasid teineteist sõnatult ja käänasid sellesinase vahekorra vastandisse.

Jo. kes oli saapad eemaldanud tuikus luugist alla ja James võttis koha eelnevalt soojaks istutud korstnanajal, saades täppidega üheks. Kellegi kolmanda silmeees tantsivaks.
Sume AUGUST lasi kosmoselaeval end kanda.


Kas mäletad, kõik see mida oled lapsepõlves, varajases nooruses lugenud võis olla ajaraiskamine. Ulmekad, kireva kaanepildiga põnevikud, kas pooled neist olid kvaliteetkirjandus? Või sarnase ettekujutusega nagu eelnev juturiba. mis tõsi küll on pastakast välja imetud hetkes siin. Kirjandus noortele, aplatele, kõigeneelajatele.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...