neljapäev, 4. aprill 2019

Üldistav tekst. Mitte nagu Liis Lemsalu.


 Autod on oma puutematerjalidelt ja indiviidideoloogialt kehvemad kui kunagi varem, seetõttu on huvitav teada millal on neid kasutatuna "parim enne" müügiportaali pista.
Nimelt siis olen märganud, et oma kärusid müües pakutakse alalõpmata vahetusse midagi sellist mis ei köida oma olemuselt niigi, ammugi siis oma hoitud, visuaalselt selgeid krusasid nende vastu vahetada tundub enesetapp.  Mis maha magatakse on kilometraaž ja sellest johtuv üldine väljanägemine, samuti hinna suhe.. Aeg on kiirem ja autod on kasutamises palju ja enamgi. Ma ei ostaks neid selle ausa ülestunnistuse ja hinna eest niigi, miks siis pakute neid vahetusse?
Palju saab ära teha, luua selge kirjeldus kaubast, ületamata punast joont, et mis on kuna tehtud ja mis veel teha jne. Kirjeldada kuivalt kahe sõnaga ja tehniline andmestik. Hind selline, et vastaks turul nähtavale, tekitades teoorias vajadusel võimaluse, et on huvi. Just need autod mis on oma parketikõlbulikkuse üle elanud.

Kandke sokke, see on alles kevad.


Kas kuue minutiga sai miskit kirja mis kannaks hetkeks vaid?


 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...