esmaspäev, 23. detsember 2013

nädalaid

Sa oled väga tark, kuid..
ja aastaid.


Kirjutasin luuletuse, selle loomiseks ajendas vihmane 23 dtsmbr 2013.. :D

pühapäev, 22. detsember 2013

Viimane postitus enne jõule.

Ei tea kas liftil on midagi viga, viskas kirja evac, enne kui kaheksandal nõksatas.
Käisin vihmale vaatamata kaubanduskeskustes. ühte riidepoodi sisenedes tegi müüapreili armsa "moikka" mulle, et tekkis kahtlus, et olen talt varem midagi ostnud.. Võis olla nii. Igaljuhul selle moikka tõttu jäin teda kiusama, millest tulenevalt käis ülejäänud päeva õnnelikuna, punane päkapikumüts armsalt naeratades peas.
Naeratav päkapikumüts.
Seirasin veel päkapikumütsi, kui tuli välismaalane, et küsida kuidas makseautomaadile kasutust leida, kui puudub  viitenumber. Lisasin nulle, tühikuid. Ei sobinud. Arvas ära, et olen eeestlane, tõstsin päkka. Ukhe ja ääh no lola eestlane.
Ostsin jäätise, sellega tuleb tarretisele kaunistus. Sünnipäev on meie peres. Siis on ikka tarretist tehtud, nii ootab külmkapis vaarika tarretis, lisandiks snickersi ice cream.
Pilti ei teinud, selle toote ja kausikese lilla värv on nii vastuolulised.
Kuidagi on sattunud nii, et äratasin end "naabriplika" eelviimase seeriaga, mis oli kõigist parem.
Hiljem vaatasin veel viimase osa, eriti meeldis 18 minutil toiunud maskeering, kus eetrisse sattunud kolakas tehti kommiks ;) Koerus etendusel käisime, istusin selles samas toas Kaisaga, veeretasime jutualget ja sõime muffinit.

Kena talve algust, ilusat neljandat adventi. Perekeskset sünnipäeva ja muud head ja jämedat.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...