esmaspäev, 27. mai 2013

Mandatory

Kui suured on krokodilli pisarad? vÄGA.
Roppused, mida me peaks sellest, sinust, kõiksusest arvama, kui alguses oli fucking tühi kõik? jUST.
Lapsepõlv vs täisiga. Siis meil hakkab ju kõigil erinevalt minema. Kõikuv joon lapsepõlve ja selle teise erinevustes. Hoiduda kadedusest ja vimmast- nagu lapsed kõik. Veidi jonnida, veidi kukekommi ja präänikut ja uudishimu, see mis andis olla laps on köitev täna. Igased eesmärgid ja reeglid! sELLEST, ET LOHET LENNUTAMA, VÕI SARNAST TEGEVUST TOIMETAMA JA SOOVIDA JA TAHTA JA TEGUTSEDA SELLE NIMEL, ET OLEKS SEE TUUL JA SEE LOHE. oLUKORD MIDA TÄISKASVANUNA EI HOOMA, KUI JUST ETTEVÕTJA POLE.Kohustuslik.

CAPS off.
kOMPOSITSIOON
 
 
Leidsin jäämäe tipu, on mida avastada. :D Sõnasin euroshopperi läägeid küpsiseid süües. SHORT CAKE BISCUITS Karjub karbikaanel. Euro ja viisi senti. 400 grammi unustust.
Mitte kunagi, mitte eales ei ole kasulik süüa küpsist kahe söögikorra vahel, eriti peale söögikorda. Kindlasti mitte õhtul. Sobilik hommikusöögi eel ja tund enne lõunat. Küpsised ja sarnased teevad kõhu ekstratühjaks. Samuti on shokolaadiga- mis küll on energiaandjana väärt kokkulepe iseendaga. Siis puhas shokolaad, mitte need vahvlipalad. Väikene kogus. Suur kogus annab liialt energiat, mille kulutamiseks vaevad end tegelikult ülemäära. Toimub vastandefekt.
Toidukord ise täpselt reglementeeritud, soovitavalt liha või kalaga. Pärisosaga sest. Vorst või poolprodukt ei tekita täiskõhutunnet. Samuti leib ja saiatooted. Asjalik lauakate on makaronid, kastmega, veidi liha või kala. Sarnane riis, tatar või äärmisel juhul keedetud kartul. Joogiks piim, keefir või tee. Kohvi joon hommikul ja mõnedel hetkedel, kui vajaks alkoholi. Proovin siis toota ekstrakanget, tihti see nii ka saab. Praegu on mul te ninaees, aga see rohkem tegevusetaustaks. Parem tee taustaks, kui küpsised, muu sodi jms. Lõunat teen hiljem, tõenäoliselt saab selle algeks olema puuroriisi. Lisaks kalapulgad ja küüslaugukaste. Ehk ka sibul. Välja jäävad leib, sai, poolprodukt vinku.
Poest võiks leida pähkleid ja piima, nendeks kordadeks kus on vaja midagi nosida. Piimast saab teha kakaojooki, pole veel kallutanud end mõttele, et kakaojook võiks olla kuidagi parem teest või kohvist. Neil hetkedel...

pühapäev, 26. mai 2013

Sõbra käsi.

Tähendus "armastama"
Sõna "amatöör" ladinakeelne päritolu. (mõtestada saab mitmel moel)

Ja sõna sai lihaks.


Hea on väga hea surmavaenlane. (mõtesta lahti)

Vaene eestlane ja tema ford sierra, vaene etiooplane ja tema njudevöö.
Oli pilditekst kusagil tagapool, erinevad pinnased vaesumise ja õnne vahel.

Praegu rohklem ei saagi, randa vaja minna. :D

Rock Summer ja Laat 2013 on samal nädalavahetusel.


 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...