teisipäev, 1. aprill 2014

 Millest võisin rääkida itaallasega?
Mõelge nüüd hoolega, mina, valdkonnad, veelkord mina, veelkord ka blogis kirjutatavast.
Vastus mõni teine päev.

**
 Auto olin paigutanud nii nagu juhised näitasid. Paremas servas teekonna lõppu, kerge pöördega vasakule, rattad jäid lõpunu vasakule pööratuks. Ninaesine jäi parajalt vabaks. EES VAATEGA RÕDU, VAATEGA ALLA TEKILE. Põigiti, nurgiti aimatavalt eespool istus Citroen Jumpy, koerad tagakongis, uks poikvel seega, et reis üle elada.
Kuna olin laeva sisenedes telefoniga lobisenud-  samasse suunduvate rekadevahel endale tee teinud, nõnda märkamatult A5 tekile jõudnud, polnud otseselt järeltulijaid. Mehed tekil, juhendajad seisid niisama, ootasid järgmist. Niikaua siis tegi lähim meestest juttu, et sul vinüül ära pehneks läinud. Tegu polnud omapärase slängiga, pilku oli kõitnud tagaaknal asetsev plaat. Selvitäsingi, et pakendis muidu see, kuid sõiduajal poeb välja ja nii see päike sulatab ja korrigeerib oma kiirtega plaadi kuju. Rääkis, et tallinnas oli sundance music f. Kus dj mängis päiksekäes ja vinüülid praadisid mängijatel, otseses mõttes, koolutasid end ümber mängijate. Nii kuum pidu oli see, et ehk saab sirgu teise veel. Sõnasin, et seda ei saa, ulatades plaadi näppimiseks. Küsis mis muusika seal peal, tundusid üldse sellised undergroundvennad olema, ütlesin, et Trance vms, lisades, et arvutis on need lood olemas. Et ma olin ostnud selle puhtal suveniiriks ühe euroga, jutuks ei tulnud.
Tuli järgmine auto ja lahkusin treppidepoole.
Lugusid välja panna ei plaani, kuna plaat on kooldunud ja nii poleks sellel mõtet.
Või siis koos itaallase küsimuse vastusega tuleb plaadisisu, praegu ei mäleta nime. Pilt on arvutis olemas, aga ei jõua otsida täna enam.




Täiend.
Esineb tõeline päevikuformaat.
4aprill 2014

Kellegi hea ja lahke kiri. Eestimaa väsitavad päevad:)

Naeratasin 12h, taas, nagu ikka, enam ei jaksa, nüüd suudan vaid mossitades uinuda ;) Inimestele meeldib, olen nende lemmik, raske koorem mul kanda...
Unedemaa ootab.
Head ööd!

 Lähipäevil kirjutan meikaritest, nende ideelisusest. Miks ja kuidas. Võrdluseks näiteks staarid, lauljad. Tavaolekus suht tavalised, energiattalletavad. Sompus. Hetk mil laval..Muutub kõik. Seal on näha see milleks nad midagi teevad. See lühike teostushetk annab mõista enamat. Samas ka seda, et loos mängib teatraalsus, mängitav ja päheõpitav roll, omas mahus.
 Me võime karaoket laulda, kuid see pole see. Kiiidan tegijaid.

Küll on tore.
Kaardilt vaatan,  meil on kõige soojem, kogu eesti ja kogu lõuna-soome mastaabis, ja kerib aina kõrgemale. Esimene suvi siis minu õuel.  'Üllatusi teeb, oled copinud midagi ja unustad. Hiljem pasted ja loomulikult oled vahele midagi muud copinud. Ja eelneva ei saa enam kätte sõnasõnalt, sest kustutad ju ka nii usinalt. :..

VIISAPRILL2014 Ükspäev parandasin veekeetjat Hyundai.Täpsemalt öösel.'Lekkis.Selline huvitav asi siis, et lekke väljatulemiseks on veekEetjal Hyundai all isegi augud äravooluks.Nagu pääsetee, et ei ujutaks üle elektrit juhatavaid osi. Põhjast käib keskelt kolm suuremat ja äärtest, mis surub põhja vastu tihendit, neli väiksemat kruvi.Tihend on silikoonist, kannatab kuuma ja nii.Alt sissepoole surutava põhja ja kannu plastikkorpuse vahele tema käib. Tihendialune oli niiske, et siis sealt see vesi end läbi pressis, liigutasin tihendit ringi ja leke peatus.

Ittaallasega oli jutt autodisainist. Juhtumisi Peugeot Rcz. Neil omamaal on komme ja harjumus väga suuri autosid mitte õiguslikuks pidada. Saab väiksema ja lihtsamaga hakkama . Nii ka prantsuseautod üsna tavalised ja julgustpakkuvad neile. mees ise töötab siis taksocenteris. Korraldab vahetusautodega seonuvat. Uued taksod sisse, vanad müüki. Põhiliselt Mercedes E ja vahele C.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...