laupäev, 30. jaanuar 2016

B

 Jaanuar on pakkunud üllatuslikku ja võimast ilmamudelit. Alustasime aastat kerge lumekirme ja külmaga. Vahepeal korralik pakane, mõned tormid, lumesajud, libedused, sula..

Terve möödunud aasta on olnud kena.

Millega seda mõõta? Vaadates tagasi oma rikkalikule aastarännakule leiame sealt mõndagi.
Abiks on olnud kaamera ja sama blog, mis aitab meenutada, küll on suur osa sündmustest jäänud traditsioonilisel kujul jäädvustamata. Vaid südames, vaid peas. Meenuvad kuupäevad, näiteks kuuenda mai leivadegusteerimine turu maximas, samal ajal oli autohooldus United Motorsis.
Kaheksanda mai Narva-Jõesuu, samas meelikruttiv vahejuhtum tagasiteel Tartusse sissesõidul. Kas ma tunnen sind? Ee..?
Üheksanda mai Kuressaare. Sinna sattusin aasta jooksul kahel korral.
Kuuenda juuni hommikukohv Statoilis..
Alanud Hansapäevad. Tellimus pakiautomaadis.

Kui ei tohiks nimetada homo või nee***

Homer
Hommik
Home alone
Pediaater
Pediküür
Pedagoog
Pedja jõgi
Neeva
Neet
Neelud
Neerukivid
Need for speed


kolmapäev, 27. jaanuar 2016

teisipäev, 26. jaanuar 2016

Kustutusperiood, ilmamuutusest sõltuv.

Kirjavahetus on leidnud tee arhiividesse, jagatuna talv/suvi gruppidesse.
Siit selgub, et periood märts-august 2014 olen läbi kirjavahetuse suhelnud põhiliselt isikuga K.
Samasse perioodi jääb ka vastava aasta jaanituli ja hilisem 2015 lubas meil viimati näha.
Võiks järjelooks saada, materjali on tõesti palju, kuid las see olla nii. Kirjad on vägivaldselt lahutatud terviktekstist, seega arusaamisele ei pretendeeri. :)
Juhuslik kiri, eraldiseisev järgmisest ja vastupidi. Juhuslik valik e. pigem jäi kohe ette, kuna periood tagurpidi. Miks jagan? Sest jäi silma ja veidi minevikus tuhnida on vahest kasuks. Lisaks üllatas enda-poolne argumenteeritus ja kaitsekõne ja lalin. .jms. Vastase kirjalood olid samas nauditavad ja eesmärgi-püüdvamad.





autor       
kellele        
saadetud31.08.2014 - 00:59
loetud31.08.2014 - 22:28
vastatud31.08.2014 - 08:15





userpic
out
 Mõtlesin sellele, et kuidas mehed kõik sedapidi oma mõtteid liigutavad, nii nagu oled ühes vanemas kirjas selgitanud - vastavalt oma kogemustele tuginedes. Ilmselt on see kõik ikkagi selle va hetkesuhtluse tagajärg, et kiirelt tutvuda ja siis samasooojaga edasi. Et kui me nagunii juba räägime ja naeratame, et küllap siis on vaja ka tare ja ahjupealset tarvis jagada. Mina magasin põrandal, see oli ebamugav ja üsna kõva, midagi head sa mulle ei andnud. Selle krooniks pidi vara ärkama. Mulle ei meeldi vara ärgata. Ilmselt sa ikkagi ise tekitad ebamugavustunnet meestes ja nad siis otsustavad lihtsalt kergemat vastupanu minna ja kiirelt kaitsvasse auku sukelduda. ;) Okei, see on nüüd huumor või sarnane, sinu arvelt. Ma ei tea mida su mehed mõtlevad või teevad või üritavad teha. Tõesti ei tuleks selle peale, et lihtsalt täiesti kasvatamatult kellegi privaatsusesse ronida. Veel kaasa kiites, et tänapäeval on nii okei. Kui ise ei taha siis oled vanaaegne ja lohe. Ma ei tea mis on meestega juhtunud, millest tuleb selline konkreetse naiselikkuse riivatum riivamine. Olen täiesti ausalt selle küsimusega vaid isiklikul arvamusel, kuna ei saa teiste eest rääkida. Naised valivad ise endale partnereid, nende hulgast kes on seda väärt ja kellega koos kasvõi magada. Tundmata muret, et kedagi on justkui tillist tõmmatud. See on naiste valik kellega koos olla. Kui on valikus mehed kes austavad endid ja naisi. Ja meestel ei ole põhjust solvuda kui nad ei suuda või ei tea kuidas mingites olukordades läheneda. Austus enese suhtes lubaks jääda väärikaks neil, aga paljud ei suuda, nutimaailm vohab. Minu üks suurimaid vigu on mitte välja teha kui keegi on haige või tujust ära, sellega saab ju korda. Kasvõi sellest samast positiivsest mõtlemisest alates. Suhtun olukorda nagu ettetulevasse asja, vahest juhtub. Saab üle. Saab ka ühe jalaga, saab ka roomates, saab ka kõnevõimeta. saab ka rateta. Aga igal juhul on nende kõigiga hoopis selgem! Ei tohi keelata enesele midagi.

3.3c'

Siis kui silmad on kui tatrakruubid.

 Sulailmad, fikseeritud teisipäevast. 26 Jaanuar 2016. Mäletame, et kuu tagasi polnud õiget lund.
1. Jaanuari hommik võttis vastu lumekirmega, kuid äratuntava maastikuga, mis sügis jättis.
Hetkel sulatab parkla välja oma vahetriipe- parkla on ka viimane SUUR lumemaailm, kuna lükatud on seda vaid korra, enne viimast lund mis saabus möödunud nädalavahetusel. Teed tänavad märjad, asfaltpõhjaga. Põhi nähtav ja kogetav.
Otepääl põleb Hotell Bernhard.. Peale viimase külalise lahkumist.
Ostsin esimese laskiaispulla.

esmaspäev, 25. jaanuar 2016

Uued avamisajad.

Lehevaatamiste tabel Ulme on saabuda Helsinki, seda läbida läbi lumetuisu ja maabudes lõpp-punktis  -  astuda avatud S-marketisse. Pühapäeval enne kella 12-t.


 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...